FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA MAXIMA

Gest fantastic pentru Beldeanu! » Cum se simte gloria Științei după intervenția chirurgicală complicată

foto: arhivă +2   FOTO
foto: arhivă

Articol de GSP - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 15:07

Aurică Beldeanu (67 de ani) a trecut prin momente dificile în ultima perioadă. Fostul fotbalist al Craiovei Maxima a fost operat pe creier pe 31 octombrie, după ce cu 9 zile înainte i se făcuse rău la priveghiul lui Ilie Balaci.

Cel care l-a ajutat pe Beldeanu a fost chiar fostul său coechipier, Rodion Cămătaru. Acesta din urmă ar fi dat peste 20.000 de lei pentru operația lui Aurică Beldeanu, conform Fanatik.

”Aurică se simte acum foarte bine, operația a mers bine, va fi externat miercuri de la Spitalul Bagdasar Arseni. Îi mulțumim profesorului Ciubotaru (n.r. Vasile Ciubotaru, șeful secției de Neurochirurgie) pentru tot ceea ce a făcut. Este în afara oricărui pericol”, a declarat Cămătaru pentru sursa citată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
minell73
minell73  •  06 Noiembrie 2018, 19:03
Postat de breitner pe 06 Noiembrie 2018, 16:20

Cui a dat Camataru bani? In Romania (la spitale apartinand de CASS (cum e si Bagdasar-Arseni) nu exista plati suplimentare ci doar mita! Sa explice Camataru la procuratura (de ce mai trebuie spaga cand platim o viata CASS)!

In tara de rahata,corupta si saraca numita Romania,astfel de operatii nu sunt decontate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

106018077065994
Monica Marin  •  06 Noiembrie 2018, 18:45

Daca nu "decarta" Cami se pare ca Aurica ne parasea ?In ce tara spaguita traim !

whiteredarad
whiteredarad  •  06 Noiembrie 2018, 18:20

Depinde ce tip de tumora este, dar cel mai frecvent sint maligne,pe termen scurt, este bine, apoi, in 9-16 luni se cam termina. Singurul fotbalist operat pe creier si scapat este Domide, dar la el era o tumora benigna, fiind operat la Ttimisoara. Multa sanatate ii doresc lui Aurica Beldeanu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează