FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

Întâmplare tragicomică povestită de fostul vârf al Rapidului: „Nu înțelegeam de ce se uită lumea urât. Câinele era în radiator”

Gheorghe Butoiu în tricoul Rapidului. Foto: Arhivă GSP
Gheorghe Butoiu în tricoul Rapidului. Foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 12:36 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 14:00

Gheorghe Butoiu (52 de ani), fost atacant al Diviziei A în anii `90 la Farul, Rapid și FC Național, a fost prezent azi la GSP LIVE și a povestit două episoade petrecute în afara terenului.

Gheorghe Butoiu, cu peste 250 de prezențe la nivelul primei divizii, a povestit cum a lovit un câine și a mers cu el prins de mașină până când a ajuns acasă.

VIDEO Poveste incredibilă a lui Gheorghe Butoiu: „Lumea se uita urât la mașina mea și nu știam de ce”

„Veneam de la Câmpulung. Eram pe autostradă, la vreo 50 de kilometri de București. Am plecat pe la miezul nopții de la Câmpulung, că aveam vizita medicală la 8 dimineață. Am văzut un câine, care venea spre mine și am auzit impactul, am auzit că l-am lovit.

Am crezut că mi-a spart bara, dar nu am oprit să văd. Când am ajuns în București, se luminase, era 6-7 dimineața. Se uita lumea urât la mașina mea, dar mă gândeam că am bara spartă. 

Când am ajuns acasă, am văzut că aveam câinele acolo. Atârna... Intrase cu capul în radiator. L-am scos și a ieșit toată apa de acolo... Bine că nu am făcut asta pe autostradă, că rămâneam cu mașina pe acolo. Radiatorul era spart.  Am venit cu cățelul în radiator”, a spus Butoiu la GSP LIVE.

VIDEO Butoiu, grav accident de mașină: „M-am trezit a doua zi la spital”

Fostul atacant a povestit și accidentul grav de mașină din 1992. În autovehicul se mai aflau Eugen Neagoe și fostul portar Ioan Anton.

„Da, cicatricea pe care o am e de la accident. Era ziua unui coleg și ne-am dus la ieșirea din Constanța la ziua lui. Eu, Neagoe, Anton și Popovici stăteam la un hotel, iar când am venit spre oraș ploua și am pierdut controlul mașinii. Am intrat într-un pom. Anton a fost cel mai grav, eu am avut arcada spartă și dinții din față au fost retezați. Neagoe nu a prea avut nimic. 

Nu mai știu prea multe. M-am trezit la spital a doua zi. A fost serios accidentul. Anton s-a lăsat de fotbal atunci, a avut piciorul rupt”, a adăugat Butoiu.

După acel accident, portarul Ioan Anton a suferit o fractură de femur şi un traumatism cranian.

23 august 1992. Am câştigat 3-0 cu Reşiţa acasă. Fusese ziua lui Eugen Neagoe şi ne-a invitat pe toţi la Popas Cişmeaua, la câţiva kilometri de Constanţa. M-am dus singur. Venise cumnată-miu la mine şi le-am zis în familie că nu întârzii mult, merg la ziua colegului şi vorbim după. Era toată echipa, lumea din conducere. 

Am băut bere, vin. La ora plecării, unii au luat taxiuri. 

Eu am urcat în maşina lui Neagoe, cu el şi cu Butoiu. Mai aveam 500 de metri până acasă şi... Când a venit salvarea, Neagoe şi Butoiu m-au văzut în ce hal eram şi au leşinat, aşa că prima maşină i-a luat pe ei şi a doua m-a ridicat pe mine. Maşina se făcuse covrig. 

Petre Buduru, care era preşedintele Farului, a decis să rămân la Constanţa atunci când medicii au explicat că s-ar putea să mor pe drumul spre Bucureşti
– spunea în 2016 Anton, cel care a murit în 2019, la 56 de ani, din cauza unei boli necruțătoare

Citește și: 

EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă despre fotbalistul din Liga 1: „I-au găsit colegii carnetul. Ar fi cu 4 ani mai bătrân”

CSU Craiova, remarcata etapei » Cum arată echipa ideală a rundei a 14-a

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
octavianus
octavianus  •  03 Noiembrie 2021, 09:11

Eram pe autostradă, la vreo 50 de kilometri de București. Am plecat pe la miezul nopții de la Câmpulung, că aveam vizita medicală la 8 dimineață. Când am ajuns în București, se luminase, era 6-7 dimineața. Eu cred ca erai cu bicicleta daca ai facut 6 sau 7 ore pana la Bucuresti, plecat de la miezul noptii......

alexandruivan7
alexandruivan7  •  02 Noiembrie 2021, 20:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

badeadorian
badeadorian  •  02 Noiembrie 2021, 17:51

Tragicomica ??? este ORIBILA intamplarea cu acel caine .... trebuia uitata , nu povestita !!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează