FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gheorghe Hagi, criticat de un fost coechipier: „El nu e mulțumit de nimeni, niciodată”

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2024 08:28 / Actualizat sambata, 30 martie 2024 09:31

Bogdan Stelea, portar al „Generației de Aur” și coechipier cu Gheorghe Hagi la naționala României, a vorbit deschis despre colaborarea sa cu „Regele” în iulie 2014, când a rezistat doar 5 meciuri ca antrenor pe banca Farului Constanța (n.r.- la acea vreme, Viitorul).

Stelea a dezvăluit că Gheorghe Hagi, patron al dobrogenilor, își dorește ca în permanență la echipa sa lucrurile să se întâmple fix așa cum vrea el, motiv pentru care „Arnold” i-a și transmis că ar trebui ca Hagi să își antrenze singur gruparea.

Cristi Balaj, ieșire devastatoare după egalul cu Sepsi: „Ce vrei?! Nu vă e rușine? Suntem în haită aici?”
Sepsi - CFR Cluj 1-1
Cristi Balaj, ieșire devastatoare după egalul cu Sepsi: „Ce vrei?! Nu vă e rușine? Suntem în haită aici?”

Acest lucru s-a și întâmplat. Gheorghe Hagi a pregătit-o pe Farul Constanța din 2014 până în 2020, iar din 2021 a redevenit tehnicianul formației de la malul Mării Negre. Pentru Bogdan Stelea, experiența de la fosta Viitorul Constanța a fost ultima în calitate de antrenor principal.

Bogdan Stelea nu a putut accepta condițiile lui Gheorghe Hagi

„Ar trebui ca lucrurile să se întâmple numai cum vrea el. Nu vine să spună, cel puțin la mine n-a venit. Numai că îl vezi că nu-i convin lucruri, că nu e mulțumit.

El nu e mulțumit de nimeni, niciodată. În permanență are ceva de spus. Când am plecat, i-am și spus.

Sfatul meu era atunci să se apuce și să antreneze el (n.r.- în 2014), pentru că nu o să-i convină absolut de nimeni. El vrea să se întâmple lucrurile (n.r. – cum îi plac lui)... și îl înțeleg.

Sunt oameni care acceptă astfel de lucruri, eu nu”, a declarat Bogdan Stelea, în cadrul unui podcast.

Gheorghe Hagi, patron și antrenor la Farul Constanța, a reușit să câștige 4 trofee alături de „marinari”: de două ori Superliga în sezoanele 2016-2017 și 2022-2023, o dată Cupa României în stagiunea 2018-2019 și o dată Supercupa României în sezonul 2019-2020.

„Regele” mai are în CV-ul său de antrenor Cupa Turciei cu Galatasaray în stagiunea 2004-2005.

VIDEO Gheorghe Hagi e pregătit de Farul - FCSB: „Vrem să câștigăm, nu avem altă opțiune”

Citește și:

Rezultat năucitor în semifinala de la Miami, Sinner - Medvedev » Cel mai drastic eșec al carierei
Miami
Rezultat năucitor în semifinala de la Miami, Sinner - Medvedev » Cel mai drastic eșec al carierei
Mihai Rotaru, pus pe glume înainte de Universitatea Craiova - Rapid: „Nici nu știau ce vor! Domnul Șucu cerea experiență VIP. Îi aducem și mobilă de la Ikea”
CSU Craiova - Rapid
Mihai Rotaru, pus pe glume înainte de Universitatea Craiova - Rapid: „Nici nu știau ce vor! Domnul Șucu cerea experiență VIP. Îi aducem și mobilă de la Ikea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
theo_s
theo_s  •  30 Martie 2024, 14:59

"Regele" vietii, sigur. Sunt neajutorati care apreciaza manelismele, cu "de aur", "rege", "Il Luce", si intra rau in fibrilatii daca cineva sesizeaza ce abominatii rostogolesc astia prin presa tabloida (de consum obstesc, popular). E de inteles, ca, daca esti manelist, iti place mult cu ceva "de aur", cu "regi", din astea. Acum, ce sa vezi, IN TARILE ALEA MAI PUTIN EVOLUATE, ASA, CARE AU ECHIPE CAMPIONAE MONDIALE, EUROPENE, SI ECHIPE DE CLUB CASTIGATOARE DE CHAMPIONS LEAGUE DE N ORI, NU E NIMIC "DE AUR" SI NICI N-AU "REGI". De ce nu exista e simplu: nu sunt tari de manelisti.

costeltudor
costeltudor  •  30 Martie 2024, 13:26

Majestate , ai luat-o razna ! Un control medical nu ți-ar strica !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează