FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gheorghe Hagi, comunicat de ultim moment după anunțul oficialităților din Constanța: „Exclud în totalitate această inițiativă”

Gheorghe Hagi // foto: GSP
Gheorghe Hagi // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2019 09:16

Gheorghe Hagi (54 de ani), fondatorul Academiei care îi poartă numele și antrenorul celor de la Viitorul, a emis un comunicat prin care anunță că nu vrea ca stadionul modern pe care oficialitățile din Constanța vor să-l construiască la malul mării să poarte numele său.

„Sunt bucuros că necesitatea unui stadion modern la Constanța, pe care să evolueze oricare dintre echipele orașului, a fost discutată de președintele Consiliului Județean Constanța și oficialități din Guvern, cu ocazia inaugurării Complexului Sportiv din localitatea Cumpăna, din data de 9 mai 2019.

Eu însumi mi-am manifestat public dorința, în mai multe rânduri, că și la Constanța este nevoie de un stadion modern.

În cazul în care un astfel de stadion se va construi, exclud în totalitate inițiativa ca acesta să se numească « Gheorghe Hagi», așa cum s-a precizat în cadrul discuției amintite, deoarece sunt proprietarul unui club și am dat numele meu Academiei de Fotbal și bazei sportive pe care o dețin”, se arată în comunicatul emis pe pagina oficială a clubului Viitorul.

La inaugurarea Complexului Sportiv Sfântul Nicolae din comuna Cumpăna, județul Constanța, oficialitățile au promis construirea unui stadion care să poarte numele lui Gheorghe Hagi - Detalii, AICI!

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Țuțuianu, și ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, s-au numărat prin numele importante care au participat la inaugurarea complexului de trei milioane de euro din Cumpăna.

În trecut, stadionul Farului a purtat pentru o scurtă perioadă numele lui Gheorghe Hagi, acest lucru petrecându-se până ca Hagi să înființeze Academia. 

Vezi și:

Promisiuni pentru o arenă modernă la Constanța: „Vrem să construim stadionul «Gheorghe Hagi»”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
stoichkov10
stoichkov10  •  12 Mai 2019, 14:22
Postat de catalynn pe 12 Mai 2019, 11:10

Pe Viorel Fcsbistul încă îl mai ustura faptul ca Hagi a renunțat la ... omenii :-)))))

Hahaha, azi Viorica sufera la max. ***,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stoichkov10
stoichkov10  •  12 Mai 2019, 14:13
Postat de Ilie Ionescu pe 12 Mai 2019, 10:57

Numele Gheorghe Hagi va fi dat nu unui stadion nou ci cooperativei de play-off, care in mod nesimțit decide campioane in ultimii 4 ani. Pentru a câștiga și el un titlu ca antrenor hagi s-a înscris in cooperativa in 2017, a câștigat un titlu din mila și pomana și după, in 2018 și 2019 a plătit datorii cu dobânda spre gruparea honveda din Gruia! Deci nu stadionul c-o cooperativa Gheorghe Hagi!

Viorico, ia-ti pastilele la timp, azi e sarbatoare. Cfr castiga campionatul. Toata Romania sarbatoreste, fcsbistii si ggistii ca tine beau de suparare. Totusi nu exagera, maine ai rapoarte de scris

10206340845939523
Iulian Anton  •  12 Mai 2019, 12:06

Chiar nu invatam sa facem bani.... Poate sa fie... Vodafone arena.... Orange arena.... Murfatlar arena... Orice... Bani sa iasa

Vezi toate comentariile (10)
Comentează