FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Promisiuni pentru o arenă modernă la Constanța: „Vrem să construim stadionul «Gheorghe Hagi»”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 17:34

Inaugurarea Complexului Sportiv Sfântul Nicolae din comuna Cumpăna, județul Constanța, a dus la o promisiune uriașă: în Constanța se pregătește un proiect pentru un stadion nou care va purta numele lui Gheorghe Hagi. 

Președintele Consiliului Județean Constanța Marius Țuțuianu, Gică Hagi și ministrul Dezvoltării Regionale Daniel Suciu s-au numărat prin numele importante care au participat la inaugurarea complexului de trei milioane de euro din Cumpăna. 

„Discutăm deja cu Hagi”

Țuțuianu a profitat de ocazie pentru a-l pune pe Suciu într-o postură dificilă: „Profit de prezenţa domnilor miniştri! Domnule vicepremier Daniel Suciu: suportul necesar pentru a avea şi la Constanţa un stadion nou, care să poarte numele Gheorghe Hagi! Vă rog să promiteţi în faţa constănţenilor!”.

Suciu s-a conformat și le-a promis fanilor sportului de la Malul Mării un stadion modern: „Cu domnul Gică Hagi o să purtăm o discuţie în următoarea oră. O să spun vorbim și despre stadion şi sper de data aceasta să mă creadă şi constănţenii!”.

Sezonul promisiunilor

Inițiativa ridicării unei arene moderne nu vine numai din Constanța. Pe lângă stadioanele pregătite pentru Euro 2020, Steaua, Giulești și Arcul de Triumf, autoritățile din România au alocat bani pentru arene moderne la Zărnești, Alexandria, fieful liderului PSD, Liviu Dragnea, dar și la Slatina, orașul unde a fost primar Darius Vâlcov, actualul consilier al premierului Viorica Dăncilă. (Detalii AICI)

Planuri mari sunt și la Iași (Detalii AICI), dar și la Târgoviște, unde Chindia este foarte aproape de promovarea în primul eșalon. (Detalii AICI

Vezi și: 

VIDEO Viceprimarul sectorului 2, ultimele noutăți despre stadionul lui Dinamo: „Construcția e incertă! Vin vești proaste de la Minister” » Ce plan are

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
10206359123857107
Lungu Dan  •  12 Mai 2019, 12:12

Nu Nu,nu cred ca este bine. A mai fost un stadion cu numele asta. Un neam prost,si la urma urmei are stadion in Ovidiu.

blackseacoast
blackseacoast  •  11 Mai 2019, 23:46

Stefan Petcu si Dumitru Antonescu cei mai de seama fotbalisti constanteni (ever!) ce merita un stadion cu numele lor. Restul...infatuari si frustrari de falsi interpreti.

remarque
remarque  •  11 Mai 2019, 22:50

Eu cred ca incet incet se va plictisi si Hagi sa antreneze echipe de juniori. Al doilea lucru care cred ca se va intampla e ca va gasi tot mai greu juniori takentati care sa vina gratis la el. Si alte echipe vor fi silite sa introduca in teren doi jucatori sub 21 de ani si vom vedea mai multi tineri jucand si la alte echipe decat Viitorul. Oferta mai mare de tineri jucatori cred ca il va lovi pe Hagi, care are o echipa buna, dar fara traditie, fara sustinere, fara suporteri si deci fara....viitor. Mai vorbim.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează