FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Viceprimarul sectorului 2, ultimele noutăți despre stadionul lui Dinamo: „Construcția e incertă! Vin vești proaste de la Minister” » Ce plan are

Stadion Dinamo
Stadion Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 22:17

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, a vorbit despre situația stadionului Dinamo.

Popescu a spus că, deși MAI a obținut Planul Urbanistic Zonal din partea Primăriei, lucrurile avansează greu. Mai mult, acesta a dezvăluit că va cere ca baza din Ștefan cel Mare să treacă la Primăria Sectorului 2.

„Veştile sunt proaste şi vin dinspre Ministerul de Interne. Cei de acolo au obţinut acel PUZ de la Primăria Capitalei şi abia acum încep studiile de fezabilitate, ceea ce înseamnă că va dura foarte mult. Situaţia constructiei este incertă.

 

„Eu voi continua demersurile ca stadionul să treacă la Primăria Sectorului 2. Chiar în această săptămână voi promova în Consiliul Local o hotărâre prin care vom cere acordul Primăriei Capitalei pentru a lua de la MAI baza sportivă Dinamo în administrarea Sectorului 2 și pentru a o putea moderniza.

Avem aceşti bani. Avem bugetul necesar şi, dacă ni se transferă dreptul de administrare, putem face în trei ani de zile o bază modernă în Sectorul 2.

Cu domnul Rednic nu am vorbit. Am vorbit cu domnul Badea, care ne susţine”, a declarat Dan Cristian Popescu la TV Telekom Sport.

Citește și:  

Mircea Rednic a răbufnit la adresa străinilor din echipă: „Nu au venit să câștige bani nemunciți!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
103196710874764
Dizidentul Inutil  •  13 Mai 2019, 01:49

eu v-am mai spus ca astia fosti securi sint smecheri de cartier altii au fost vai de mama lor prin anii 50 dupa cum spunea un erou al inchisorilor politice iulian filip. acesti smecheri de smecheri au distrus dinamo. badea este fostul ginere al lui ioan dinca teleaga si cumnat cu popovicioiu hotul hotilor fugit in anglia. fetele lui ioan dinca teleaga erau ofiteri de secu amindoua . buuuuuuuuuuuuun!!! dar de tiriac si el titi ionescu turnator care nu a dat un cent pentru dinamo ce parere aveti ? a facut banii cu ajutorul lui roman ca deh dadea bine sa aiba in spate niste securi . de aiti toata tragedia romaniei pentru ca si fostii membrii de partid sau smecheri de prin fotbal facuti generali de armata sau din tenis au dus tara de ripa. de dinamo? lucescu un zgircit un om care nu si-a iubit clubul. barem sa ii fi imprumutat. rednic este singurul care a scos bani din buzunar si le-a dat peste nas la toti. asa ca din baieti de cartier smecheri care ii ducea ceva capul si-au aratat limitele. ei au marea necalitate ca in caz de uita de mama si tata si se maninca precum lupii. rusine!

cornelconasu
cornelconasu  •  10 Mai 2019, 09:32

Eu cred că sunt oameni în CS Dinamo care...NU VOR acest stadion ! Nu știu de ce dar nu am văzut pe nimeni din club să aibă o atitudine, să meargă la minister, la guvern, la primăria capitalei să deblocheze o situație care nici nu mai știi de ce e blocată ! Au fost și sunt prin clubul ăla tot felul de tiriplici cu tot felul de conexiuni și relații care habar nu au de această prioritate și oportunitate a clubului ! Cum poate sta liniștit Cosac sau cine o mai fi pe acolo cand lucrurile lâncezesc și putrezesc în jurul lui ?! Niște habarniși și niște indolenți pe care îi interesează doar salariile, fără să lase nimic în urma lor !

1603630919884559
Belciug Gigi  •  10 Mai 2019, 09:05
Postat de alskar pe 10 Mai 2019, 00:15

nea vice, complexul sportiv din Tei e praf. Stadionul din Colentina e jalnic. Chiar n-ai alte priorități?

alskar vad ca logica ta e ca un cârd de raţe! Nu băi coteică, stadionul Dinamo din centrul capiatalei României nu trrbuie sa fie o prioritate!? Prioritate este *** ceausista de echipa csa sau fc5b, care trebuie sa pape prima banii cetatenilor din sectorul agricol Ghencea, nu-i așa !? De-aia merge tara asta cu curul inainte, că merge dupa logica voastră de neamuri proaste!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează