FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN

Dinamo - Gaz Metan // Mircea Rednic a răbufnit la adresa străinilor din echipă: „Nu au venit să câștige bani nemunciți!”

Mircea Rednic este antrenorul lui Dinamo
Mircea Rednic este antrenorul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 17:18

Mircea Rednic, antrenorului lui Dinamo, a prefațat duelul de vineri cu Gaz Metan Mediaș, de la ora 21:00.

„Este un meci important. Știu că ei sunt în insolvență, dar pe teren asta contează mai puțin. Avem și ceva probleme de lot. Nistor nu s-a antrenat, nici Papazoglou, Sorescu abia ieri a revenit. Vedem cum o să rezolvăm, o să iau o decizie”, a declarat Rednic în conferință.

Antrenorul nu a trecut peste înfrângerea suferită cu Dunărea Călărași (0-1). și i-a găsit vinovați pe străini de la echipă, care în opinia lui nu s-au dedicat total.

„Nu mi-a plăcut atitudinea lor (n.r. a străinilor). Ok, poţi să pierzi, se întâmplă, dar trebuie să ai ceva atitudine, dorinţă. Să respecţi clubul, fanii. Ei ştiu care e situaţia lor. Eu sunt în căutări, unii dintre ei sunt în probe. Am explicat situaţia. Unii au contract până în vară şi au opţiune de prelungire.

Le-am spus să nu se joace. Nu au venit în România să facă figuraţie şi să câştige bani nemunciţi. Cine a înţeles, bine, cine nu «bye, bye»! E clar că după meciul de la Călăraşi avem o datorie, în primul rând faţă de noi!", a spus Mircea Rednic.

Dinamo este pe locul 2 în play-out cu 34 de puncte. În timp ce, Gazul este pe primul loc cu 38 de puncte.

Citește și:

Ionel Dănciulescu a anunțat 5 transferuri la Dinamo: „La ce au arătat la Călărași, ar trebui să plece cu toții!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  10 Mai 2019, 17:24

Asa Mircea,trebuie taiat in carne vie!Uita-te la cioban,le da o gramada de bani si de 4 ani n-are nici o performanta,macar campionatul asta care il poate castiga si o echipa de nivel 2 din Spania,Italia sau Germania!Banii trebuie sa vina dupa performanta ,nu din impresii de dinainte de semnarea contractului!

2036290743290484
Ion Marin  •  10 Mai 2019, 10:24

Cu Daniel Popa trebuie lucrat individual , in regim de viteza cu suturi la poarta, sarituri la cap.Ar trebuie puse casete cu Dumitrache si Dudu, ca are ce invata de la ei, sau cu Piturca si Florea Voinea de la Steaua.

2036290743290484
Ion Marin  •  10 Mai 2019, 10:22

Gazul are o echipa buna, tehnica si un antrenor bun , da astazi trebuie batuti.In prima repriza , la cutie , pe contratac, barbateste ca Nelu Nunweiller, tactica cu care Traian Ionescu a luat 4 campionate in anii 60.Iar in repriza a II a jocul colectiv de pase cu care Dinamo a facut performante pe vreme lui nea Nae si Mircea Lucescu.Astazi sper ca impiedicatul de Daniel Popa sa dea un gol.Ce pacat , ca oul asta are tehnica , sut dar nu se concentreaza de ajuns , lucrat ar fi un atacant bun.Ni chestia aia ciobaneasca nu o are de curtea scolii in care sa ti alegi coltul portii si sa dai ciobaneste in minge.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează