FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gheorghe Hagi, suspendat două meciuri + amendat! Ratează o partidă importantă din Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 14:42

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a aflat astăzi pedeapsa pentru eliminarea din meciul cu Poli Iași, 2-1. Tehnicianul a primit două meciuri de suspendare și o amendă de 320 de lei, decizia fiind anunțată azi la Comisia de Disciplină.

Antrenorul campioanei din 2016 a văzut finalul meciului de luni cu Poli Iași, 2-1, din tribună, după ce a fost eliminat de arbitrul Adrian Comănescu în minutul 84.

Decizia centralului a venit după de arbitrul de rezervă, Florin Andrei, i-a atras atenția că Hagi a protestat la o decizie. Când a văzut că este eliminat, Gică Hagi a făcut o criză de nervi pe marginea terenului și s-a certat cu cei doi arbitri. „Mințiți! Mințiți cu nerușinare” a urlat Hagi în direcția celor doi. 

Astfel, „Regele” nu-și va putea conduce jucătorii de pe bancă la partidele cu Sănătatea Cluj, din Cupa României (26 septembrie) și CS Universitatea Craiova (30 septembrie).

Vezi și: 

VIDEO Ce vrea Hagi, de fapt?! A cerut vehement să nu fie propus la națională și apoi tot el s-a supărat „Chiar să nu fiu pe listă? E lipsă de respect!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
163832047373948
Laurentiu-Mihail Nadasan  •  25 Septembrie 2019, 21:15

Da ! judecati cu masuri diferite, ambii fiind recidivisti. Dar...de...unul e doar antrenorul campioanei din ultimii 2 ani, iar celalalt e ..... REGE ! Rusinica, comisiilor de disciplina !

calinescu_
calinescu_  •  25 Septembrie 2019, 17:10

TOT RESPECTUL PENTRU TRECUTUL LUI HAGI ...!!!! DAR IN PREZENT ESTE UN FALS ANTRENOR , IN NICI UN CAZ PROFESOPR , PE CARE ARBITRII IL AJUTA CU 5-10 % INB FIECARE MECI LA CARE ZIARISTII II IARTA TOATE IESIRILE IN DECOR IAR COMISIILE SE GRABESC SA-L SUSPEDE PENTRU MECIUL DE CUPA ....!!!! IN PREZENT FACE MULT RAU FOTBALULUI ROMANESC PENTRU CA NU POATE FI PROFESOR SI FURA TOT CE E MAI BUN DIN TOATA TARA, IAR CAND MERGE AFARA INCASEAZA MULTE , MULTE SI BAGA ROMANIA IN ULTIMA GRUPA VALORICA ...!!! IN CONCLUZIE DACA HAGI CA FOTBALIST NE-A DUS IN PRIMA GRUPA VALORICA , CA ANTRENOR NE DUCE IN ULTIMA ...!!!!

enigmaticul
enigmaticul  •  25 Septembrie 2019, 16:52

E puțin. Măcar trei etape trebuia să primești. Poate doar așa nu ai mai fi atât de înfumurat. Pentru tot ce nu-i convine în fotbalul asta, se umflă în pene și trece la intimidări, fie arbitri fie adversari. Doar așa a câștigat o mulțime de meciuri. Nu înțeleg la ce i-ar ajuta dacă o echipă dintr-un cătun ar câștiga campionatul? Oricum mare brânză nu ar face când scoate capul în Europa.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează