FOTBAL  »  LIGA 1  »  CEAHLĂUL - UNIREA, VINERI, 20:30, GSPTV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Gheorghe Mulţescu: "Voi juca ofensiv în faţa Unirii, eu nu am păcălit niciodată fotbalul" ;)

Gheorghe Mulţescu
Gheorghe Mulţescu

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2009 00:00

Antrenorul formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Mulţescu, a declarat, joi, că echipa sa va trebui să joace foarte inteligent împotriva Unirii Urziceni şi să fructifice toate ocaziile de care va dispune pentru a putea trece de campioana României.

"Dacă vom şti să ne dozăm efortul şi să fructificăm ocaziile pe care le vom avea, atunci putem învinge Unirea Urziceni. Eu vreau să joc ofensiv, pentru că nu am păcălit niciodată fotbalul.

Vom încerca să scoatem cât mai multe puncte din ultimele două etape, iar la iarnă să aducem jucători care să echilibreze valoric lotul şi care să creeze o concurenţă pe posturi. Important este să facem ceea ce ne-am propus, nu numai să ne lăudăm că vom face", a spus Gigi Mulţescu.

Sursă: NewsIn

Playtech: ȘOCANT! Gigi Becali a PLÂNS în hohote. Ce s-a întâmplat în fața a mii de oameni


Comentarii (4)
 •  03 Decembrie 2009, 18:09
Postat de pe 03 Decembrie 2009, 17:26

Ba eu cred ca TOT TIMPUL ai pacalit fotbalul!Un antrenor depasit,comunist,care merge numai la ciupeala.Si de puncte si de bani.

sper sa nu ataci la fel ca in ultimele 10 min din meciul cu international. ca atunci...la 2-1 ai scos singurul atacant si ai mai bagat un fundas central. rezultatul il stim cu toti bai atacatorule!

mihai_s
mihai_s  •  03 Decembrie 2009, 18:01

Cel mai prost adversar posibil pentru Unirea inaintea meciului cu Stuttgart. Ceahlaul intra urat de tot. Eu zic ca UU si daca joaca cu rezervele ii bate pe nemteni.

 •  03 Decembrie 2009, 17:26

Ba eu cred ca TOT TIMPUL ai pacalit fotbalul!Un antrenor depasit,comunist,care merge numai la ciupeala.Si de puncte si de bani.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează