FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Liderul galeriei FCSB, atac la Florin Talpan: „Asta e CSA sau Steaua? Și-a bătut joc de milioane de suporteri” + „Atenție la terorism, nu cumva să sară cineva în sus”

Gheorghe Mustață, liderul peluzei celor de la FCSB, foto: Imago
Gheorghe Mustață, liderul peluzei celor de la FCSB, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 16:55 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 17:10

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB, nu i-a iertat pe cei de la CSA Steaua, după ce „militarii” au blocat accesul celor de la FCSB pe Ghencea la derby-ul cu Dinamo.

Prezent azi la casele de bilete, Mustață a avut un mesaj dur pentru Florin Talpan și conducătorii celor de la CSA Steaua, acuzându-i că și-au bătut joc de milioane de suporteri.

Prezent la casele de bilete, MM Stoica a „tunat”: „Oamenii au fost izgoniți din Ghencea” + când va mai încerca FCSB să joace acolo
FCSB
Prezent la casele de bilete, MM Stoica a „tunat”: „Oamenii au fost izgoniți din Ghencea” + când va mai încerca FCSB să joace acolo

VIDEO: „Cei de la CSA și-au bătut joc de milioane de suporteri”

„Asta e CSA sau Steaua? Aici demonstrăm ce înseamnă Steaua. Mult prea mic stadionul, am spus și repet, domnul Talpan trebuie să înțeleagă că dacă jucam pe Ghencea mai trebuiau alte câteva ecrane pe afară. Asta este Steaua. Dacă ești jurist nu înseamnă că ești și Steaua. Nu, asta (n.r. - FCSB) e echipa iubită. 

Domnul Talpan nu l-a primit pe Gigi Becali în Ghencea, nu a primit milioanele de suporteri steliști, nu Gigi Becali, că nu Gigi Becali reprezintă atât de mult echipa asta. Asta nu înseamnă să îți bați joc de milioane de suporteri, să vii să joci pe un stadion de 6.000 când noi stăm. Suntem peste cinci milioane de suporteri. 

Altceva, trebuie să anunț oamenii să fie foarte atenți la terorism, nu cumva să sară cineva în sus. Cum să respingi așa ceva, m-am interesat și eu, nu există clauză de asigurare pe terorism. Ce, ne aruncă cineva în aer? S-a întâmplat ceva vreodată în România ca să pui clauză pe terorism și să respingi? 

Să vedem și noi dacă la meciurile cu Dinamo, când a jucat Dinamo cu CSA, s-a dat foc la stadion, s-au întâmplat anumite lucruri, să vedem ce poliță de asigurare s-a dat. Voi insista tot timpul și am insistat pentru suporteri, să se facă permanent cereri în Ghencea, atunci demonstrăm care e Steaua, să vedem dacă poate obliga pe cineva să nu vină cu eșarfe cu Steaua”, a declarat Mustață.

VIDEO Suporterii FCSB, revoltați de faptul că derby-ul se joacă pe Arcul de Triumf: „E posibil să fie mai multă lume pe lângă stadion”

Citește și: 

Gigi Becali nu renunță! A anunțat când va juca FCSB în Ghencea: „Suntem toți nebuni? Plătim și gata!”
FCSB ÎN GHENCEA
Gigi Becali nu renunță! A anunțat când va juca FCSB în Ghencea: „Suntem toți nebuni? Plătim și gata!”
Anunț de ultimă oră despre Vlad Chiricheș: „Mi-a spus că-și dorește cu adevărat să joace la FCSB”
FCSB
Anunț de ultimă oră despre Vlad Chiricheș: „Mi-a spus că-și dorește cu adevărat să joace la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
Ro.2023
Ro.2023  •  22 Iulie 2023, 15:25

Puscariasii ne devin modele de viata ..halal am ajuns

Ro.2023
Ro.2023  •  22 Iulie 2023, 15:24

Jur,oameni mai prosti ca cei ce scriu inpotriva Stelei nu am vazut!***,Steaua a facut performanta in europa nu ca atul de fcsb.Si puscariasul asta de ghe.mustata a ajuns vedeta tv si online,apare la toate emisiunile si ne vorbeste de vinste si corectitudine ,el care jecmanea oamenii si batea si insela,a ajuns sa ne dea lectii de moralitate.Dar....la asa jurnalisti,asa invitati aduc la emisiuni .***,cu mustara becali mm argaseala *** puscarie,acola va e locul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grigs1981
grigs1981  •  22 Iulie 2023, 12:56

"...că nu Gigi Becali reprezintă atât de mult echipa asta...."spune mincinosul Mustata!Pai Ciobanul a spus"Steaua e a mea si a familiei mele nu a suporterilor...daca vor sa vina la stadion,bine,da` sa fie cuminti!"Ati uitat ,bai,Mustata!Nu,n-ai uitat,da`banii lui Becali...e buni!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează