FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB ÎN GHENCEA

EXCLUSIV Gigi Becali nu renunță! A anunțat când va juca FCSB în Ghencea: „Suntem toți nebuni? Plătim și gata!”

Gigi Becali / foto: GSP
Gigi Becali / foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 16:07 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 16:30

FCSB s-a consolat cu gândul că va juca derby-ul cu Dinamo pe „Arcul de Triumf”, însă visul roș-albaștrilor de a intra în premieră pe noul stadion din Ghencea rămâne de acutalitate. Gigi Becali anunță, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, că echipa sa plănuiește să joace în „Templu” partida cu CFR Cluj din etapa a patra.

Sunt semne tot mai clare că „telenovela” iscată în jurul stadionului din Ghencea nu se va încheia prea curând! Finanțatorul vicecampioanei asigură într-o declarație oferită vineri că FCSB va disputa mai mult ca sigur acolo următorul meci de pe teren prorpiu din campionat, cel cu CFR Cluj, programat la începutul lunii august. „Facem cerere, plătim și gata”, a afirmat latifundiarul. 

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Talpan: „100% îl dau afară pe nebun!” + „L-am întrebat de unde răutatea asta în el. Așa mi-a răspuns”
FCSB
Gigi Becali, derapaj la adresa lui Talpan: „100% îl dau afară pe nebun!” + „L-am întrebat de unde răutatea asta în el. Așa mi-a răspuns”

Gigi Becali a anunțat când va juca FCSB în Ghencea: „Suntem toți nebuni? Plătim și gata!”

„Cu CFR eu cred că vom juca în Ghencea. Așa cred, nu cred că mai e cineva nebun să se opună fără nicio condiție normală. Acolo ce grad de risc mai e, ce probleme mai sunt? Vom face cerere, plătim ce e de plătit și gata.

Uitați-vă și voi ce a fost azi la bilete! Suntem toți nebuni? Oamenii văd nedreptate și vor să vină pe stadion. Pentru ei fac tot ce fac, nu vedeți că își doresc oamenii să vadă echipa pe stadion. Presiunea pusă de oameni nu se compară cu nimic”, a precizat Becali, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. 

FCSB - CFR Cluj, programat pe 6 august, când Ghencea e liberă

Deși n-au obținut acceptul de a intra în Ghencea pentru a disputa derby-ul cu Dinamo, șefii FCSB au anunțat că nu renunță la ideea de a evolua acolo în următoarele jocuri pe care le vor avea de susținut.

Următoarea partidă pe care FCSB o are programată pe teren propriu va fi un alt derby, cu CFR Cluj, un meci care se va disputa duminică, 6 august. Dată la care Arena Națională nu va fi disponibilă, ea urmând să devină eligibilă pentru fotbal începând cu 16 august.

„Arcul", al 10-lea stadion gazdă pentru FCSB cu Becali patron

De când Gigi Becali a preluat clubul, ianuarie 2003, FCSB a disputat până acum meciurile din postura de echipă gazdă pe 9 arene. "Arcul de Triumf" va fi cea de-a 10-a în istoria de peste 20 de ani.

Celelalte stadioane din București pe care s-au mai disputat jocuri acasă au fost Arena Națională/„Lia Manoliu”, dar și Ghencea. În schimb, în provincie, FCSB a bifat nu mai puțin de 8 orașe în care a fost pe teren propriu: Constanța, Craiova, Giurgiu, Pitești, Ploiești, Buzău și chiar Cluj-Napoca și Oradea

VIDEO Marcel Ciolacu, declarații după ce FCSB nu a fost primită în Ghencea: „Nu voi permite nimănui să facă asta”

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO Marcel Ciolacu, discurs devastator la adresa lui Talpan: „Nu-i mai permit să strice lucruri doar din ambiții personale. Vă promit!”

EXCLUSIV Fiecare stadion cu vătaful lui: circ cu Alin Petrache la Arcul de Triumf, deranjat că FCSB a închiriat arena! „M-a căutat un directoraș să renunț la antrenament că vine FCSB! Să vină, dar când n-am eu treabă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
dodonpa
dodonpa  •  22 Iulie 2023, 11:41
Postat de hristo33 pe 22 Iulie 2023, 08:59

cand 2 10sebisti nu se inteleg.)) p{r}0stanacilor))

vitan bazresti trece prin umilinte inumane si a luat 10-0 la ultima voastra prezenta in liga 1 de la Steaua. zecedebe aka vitan barzesti.

hristo33
hristo33  •  22 Iulie 2023, 08:59
Postat de not.4.you pe 22 Iulie 2023, 00:41

Ai aceeași placă stricată, o datorie imaginară, iar legat de numele steaua, care csa nu are drept sa il foloseasca ( fiind înființată in 2017) nu ai cum sa interzici suporterilor steliști sa nu vina cu fulare si insemne cu steaua. Este democrație, fiecare vine cu ce vrea , tu vii numai cu tolomacia, ești egal cu (?) zero. Bla bla bla , sa vedem după ce se desființează csa regal 2017 cu cine mai tii ? Si nu numai tu, restul de 300 de rătăciti.

cand 2 10sebisti nu se inteleg.)) p{r}0stanacilor))

mehigh_ms
mehigh_ms  •  22 Iulie 2023, 08:48
Postat de lefter_popescu pe 21 Iulie 2023, 21:55

Nea Gigi nu te mai ***. Plătește prejudiciul și scrie cu manuta ta ca respecti decizia definitiva a instantei ca te numești fcsb și nu steaua. Iar dacă incalci ,sa -ti fie reținute cele 20 mil. euro pe care ii vei depune drept garanție. Hai fa acest pas și nu mai face acest circ de smenar , gata oricând sa însele pt ca nimeni nu te mai crede.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează