FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Marcel Ciolacu, discurs devastator la adresa lui Talpan: „Nu-i mai permit să strice lucruri doar din ambiții personale. Vă promit!”

Marcel Ciolacu, prim-ministrul României +25   FOTO
Marcel Ciolacu, prim-ministrul României

Articol de , - Publicat vineri, 21 iulie 2023 12:42 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 13:10

Marcel Ciolacu (55 de ani), prim-ministrul României, a comentat cel mai fierbinte subiect al momentului în fotbalul românesc, refuzul celor de la CSA Steaua de a primi FCSB pe stadionul din Ghencea.

Vicecampioana ar fi vrut să dispute derby-ul cu Dinamo de sâmbătă pe arena de 30.000 de locuri din Ghencea, dar nu a avut succes în demersul său, în ciuda sprijinului de la vârful politicii, prim-ministrul Marcel Ciolacu fiind un susținător al acestei idei.

Acum că inițiativa FCSB-ului a eșuat, Marcel Ciolacu a avut o reacție publică, la o zi după ce a trimis Corpul de Control să întocmească un raport cu privire la negocierile dintre CSA Steaua și clubul lui Gigi Becali.

Noapte de teroare la Paris: Gianluigi Donnarumma și logodnica sa au fost bătuți, legați și jefuiți!
FRANȚA
Noapte de teroare la Paris: Gianluigi Donnarumma și logodnica sa au fost bătuți, legați și jefuiți!

Marcel Ciolacu, după ce FCSB a fost refuzată în Ghencea: „Nu poți să iei unor sportivi dreptul de a juca pe un stadion!”

„Trebuie să înțelegem foarte bine că bazele sportive sunt ale statului român. Bazele sportive sunt pentru sport! Nu trebuie să ne implicăm, nu trebuie să ținem cont de alte lucruri și astfel să nu lăsăm anumiți sportivi să joace pe aceste baze care sunt ale statului român.

Aceste baze se dau în administrare anumitor instituții. Instituțiile respective trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor sportivilor. Înțeleg foarte bine că se pot face și concerte pe stadione, dar atunci când nu există competiții, atunci când nu există solicitări de la sportivi, atunci când nu se deteriorează gazonul înaintea unei competiții.

Am fost la Madrid și am vizitat viitorul stadion modernizat. N-am ajuns la acel nivel... Sunt 27 de etaje în pământ, se ridică teren pentru fiecare sport în parte, fotbal, tenis, baschet. Noi avem niște stadioane care trebuie puse la dispoziția sportivilor în funcție de performanța sportivilor creând o prioritate.

Eu nu vreau să intru în nicio polemică. Nu poți să te exprimi la televizor pe o bază a statului român sau pe-o echipă plătită de către un minister. Cred că trebuie să avem bun simț și să intrăm într-o logică care să ducă la performanță în sport și nu la discuții între conducători.

Nu am făcut acest lucru (n.r. - schimbarea legii) pentru că trebuie echipa FCSB sau alta să joace, sau pentru un anumit patron. Am făcut acest lucru pentru un principiu simplu: stadioanele sunt pentru sportivi și nu poți să iei unor sportivi dreptul de a juca pe un stadion”, a precizat Marcel Ciolacu astăzi, la finalul unui eveniment organizat la Izvorani.

Marcel Ciolacu, devastator la adresa lui Florin Talpan: „Să strici lucruri din ambiții personale...”

Întrebat dacă Florin Talpan, juristul CSA Steaua și principalul opozant al ideii ca FCSB să joace în Ghencea, și-a depășit atribuțiile, Ciolacu a răspuns:

„Nu sunt în măsură să răspund, cred că am fost destul de clar. Să nu ai nicio performanță sportivă, dar să te implici, să strici lucruri din ambiții personale... Vă anunț că nu voi permite nu doar domnului Talpan, ci nimănui cât timp sunt prim-ministru”.

Nu cunosc de ce nu s-a jucat acest meci acolo și de aceea am crezut că este oportun să meargă Corpul de Control al primului ministru ca să pot răspunde aplicat la întrebări.

Nu știu încă dacă voi merge la FCSB - Dinamo. 

- Marcel Ciolacu, prim-ministrul României

Mai multe știri de actualitate: 

Aflat în negocieri crâncene cu Gigi Becali, e numărul 1 la antrenamente!

CFR Cluj a transferat un internațional român școlit în Germania și Italia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (312)
ciocanbaban
ciocanbaban  •  28 Iulie 2023, 00:08
Postat de Eu2306 pe 21 Iulie 2023, 19:57

Tot vad unii prosti ca sustin sus si tare ca fcsb cu w are 5 milioane de suporteri:))))de unde tatutule atatia?doar fuego poate avea asa sustinere.

Mai uita-te si tu pe la meciuri...

ED_BAD
ED_BAD  •  23 Iulie 2023, 00:06
Postat de Chris.Dumi pe 22 Iulie 2023, 15:12

Clar votez Ciolacu la anul viitor daca il ajuta pe Gigi sa intre in Ghencea si sa le smulga stadionul si denumirea. Bravo Ciolacu si bravo Gigi pentru ambitie! Hai ca Armata prea stătea bine in sondaje!

Bravo! Ai demonstrat ca ești un fcsb-ist adevărat! Ai arătat ca ești foarte prost și am dedus ca ești cu fcsb-ul. BRAVO! Macar ai fost la meci azi? Ca locuri mai erau o gramada , ca nici stadionul asta pemtru minioni nu ati reusit sa il umpleți! Proștilor! :))

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  22 Iulie 2023, 15:12
Postat de ED_BAD pe 21 Iulie 2023, 19:32

Dar totusi, nu crezi ca asa este corect?! De ce nu ar avea si altii acces? De ce sa nu li se ia banii celor care doresc sa ii dea?! Este o investitie publica, data spre administare privata care nu trebuie sa fie oneroasa sau frauduloasa. Daca ar vrea Dinamo (e doar un exemplu) pe Giulesti, aia e, sa dea banii si sa joace, dar treaba ar fi clara: e stadionul Giulesti e administrat de Clubului Sportiv Rapid, Rapid e Rapid, iar Dinamo e Dinamo si vine doar ca chirias temporar (sau nu). Evident, totul in niste conditii.... La Ghencea, insa, problema nu este stadionul in sine , problema de baza este identitatea unica revendicata de doua echipe si celelalte dispute existente, stadionul este doar un alt pretext... Prezenta adversarilor pe acel teren este tratata ca o invadare a unui teritoriu... Talpan nu zice ca nu vrea alta echipa in Ghencea, Talpan exclude doar echipa lui Becali...

Clar votez Ciolacu la anul viitor daca il ajuta pe Gigi sa intre in Ghencea si sa le smulga stadionul si denumirea. Bravo Ciolacu si bravo Gigi pentru ambitie! Hai ca Armata prea stătea bine in sondaje!

Vezi toate comentariile (312)
Comentează