INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Noapte de teroare la Paris: Gianluigi Donnarumma și logodnica sa au fost bătuți, legați și jefuiți!

Donnarumma se îndreaptă cu pași mari spre Juventus, foto: Imago
Donnarumma se îndreaptă cu pași mari spre Juventus, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 11:31 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 11:40

Portarul lui PSG, Gianluigi Donnarumma (24 de ani), a fost joi noapte victima unei spargeri. Hoții l-au dezbrăcat și i-au agresat pe el și pe iubita lui și apoi au plecat cu o pradă evaluată la 500.000 de euro.

Noapte de coșmar pentru Gianluigi Donnarumma și logodnica acestuia, Alessia Elefante.

 O bandă de hoți a pătruns în locuința portarului italian din arondismentul 8 al Parisului, cei doi fiind în casă! Tâlharii i-au agresat fizic pe amândoi și au furat tot ce au găsit de valoare, paguba ridicându-se, potrivit La Gazzetta dello Sport, la circa o jumătate de milion de euro.

Scene uluitoare la Arena Națională: oameni rugați de MM Stoica să nu mai aștepte și să nu se mai așeze la coadă fiindcă nu mai ajung să intre în posesia unui bilet la derby
FCSB - DINAMO
Scene uluitoare la Arena Națională: oameni rugați de MM Stoica să nu mai aștepte și să nu se mai așeze la coadă fiindcă nu mai ajung să intre în posesia unui bilet la derby

I-au sechestrat familia lui Gianluigi Donnarumma în casă

Mai mult, internaționalul de 24 de ani al lui PSG a fost dezbrăcat de infractori, apoi bătut și legat. La fel a pățit și Alessia, care n-a scăpat nici ea de lovituri. 

După ce hoții au părăsit locația cu prada consistentă, cele două victime ale jafului au reușit să se elibereze și să fugă la un hotel de lux, aflat în apropiere.  

Erau în stare de șoc și cei de la hotel au sunat la poliție și au chemat și o ambulanță, care i-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Hoții au acționat la pont: „Erau informați de bunurile lui Donnarumma”

„Groaznicul eveniment s-a întâmplat în jurul orei 3:20. Bandiții au fost bine informați asupra bunurilor de valoare existente în casă și au acționat chiar sub ochii lui Donnarumma și ai iubitei acestuia.

 I-au sechestrat și i-au amenințat, după care i-au imobilizat pentru a nu încerca să fugă", au scris cei de Actu17, preluți de Bfm. Au reușit să scape însă și forțele de ordine de la hotelul unde s-au refugiat au alertat brigada anti-banditism, care acum investigheză cazul.

Au mai pățit-o și alți jucători de la PSG

Nu este prima spargere din Paris a locuinței unui fotbalist de la campioana Franței. Angel Di Maria a fost victima unui jaf în martie 2021, petrecut cu soția și copiii în casă, paguba ridicându-se la fel, la 500.000 de euro. 

Hoții au fost prinși și au primit 4 ani de închisoare. Tatăl căpitanului Marquinhos a fost agresat fizic, bandiții fiind trimiși după gratii între 5 și 7 ani Pe lista jucătorilor vizitați de infractori mai sunt Icardi, Sergio Rico, Thiago Silva, Dani Alves și Choupo Moting, iar Verratti a pățit-o când era în vacanță la Ibiza.

Donnarumma trebuia să se prezinte azi la reunirea lotului lui PSG, care mâine va pleca, pentru două săptămâni de turneu în Japonia și Coreea de Sud.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Neftchi a plusat și i-a adus lui Adi Mutu jucătorul pe care-l dorea din SuperLigă: „Gata, au plătit clauza!”

Tottenham își caută atacant, după ce Harry Kane a refuzat prelungirea: „Vreau la Bayern”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
romeomocan668
romeomocan668  •  22 Iulie 2023, 06:06

Au fugit la “ un hotel de lux”? Si ce au facut acolo? Banuuesc ca au luat cea mai luxoasa camera si s-au culcat.Un Im normal cauta un telefon sa sune politia.Astia nu.Astia “ s-au refugiat la un hotel de lux”..)))

maradona79
maradona79  •  21 Iulie 2023, 17:13
Postat de VardyParty pe 21 Iulie 2023, 13:36

Vezi bă, dacă n’ai vrut la Nea Gigi?

N-a simtit ca poate concura cu Tarnovanu pentru postul de titular.

ArchBishop
ArchBishop  •  21 Iulie 2023, 17:13
Postat de ArchBishop pe 21 Iulie 2023, 15:35

Mai degraba napoletanii, aia is ***

Nu, domnilor ***, nu cred ca am folosit limbaj jignitor. Adevarul doare? De-aia cauta toata lumea sa alunece pe langa adevar si sa l interzica, cu presa in frunte?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează