INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Tottenham își caută atacant, după ce Harry Kane a refuzat prelungirea: „Vreau la Bayern”

Harry Kane, foto: Imago
Harry Kane, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 09:49 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 20:41

Patronul lui Tottenham, Daniel Levy, n-a reușit să-l convingă pe Harry Kane să semneze un nou contract și îi caută înlocuitor. Atacantul în vârstă de 29 de ani, i-a spus că vrea să plece la Bayern acum sau, liber de contract, vara viitoare. Levy vrea 116 milioane de euro în schimbul lui.

Patronul lui Tottenham, Daniel Levy, a sperat ca în turneul pe care echipa îl întreprinde în Australia să-l întoarcă pe Harry Kane din drumul său spre Bayern. Fără succes!

N-a jucat niciun minut, dar Gigi vrea 10 milioane pentru el! Clauza-gigant cu care l-ar bate pe Chiricheș
FCSB
N-a jucat niciun minut, dar Gigi vrea 10 milioane pentru el! Clauza-gigant cu care l-ar bate pe Chiricheș

Tottenham i-a refuzat deja două oferte lui Bayern pentru Harry Kane

Deși i-a făcut o ofertă "de nerefuzat", pentru prelungirea contractului scadent în 2024, internaționalul englez a refuzat-o și i-a precizat: "Vreau la Bayern!". În această vară, de preferință, sau liber de contract, la finele sezonului 2023/2024.

Tottenham i-a refuzat deja lui Bayern două oferte, una de 70 de milioane de euro, plus bonusuri, alta de 93 de milioane. Însă după discuția dintre Levy și Kane pare să-și fi schimbat strategia.

Tottenham îl are în vizor pe Arthur Cabral pentru înlocuirea lui Harry Kane

Potrivit tabloidului Daily Mail, clubul îi caută deja înlocuitor căpitanului său și unul dintre jucătorii aflați în vizorul londonezilor este brazilianul Arthur Cabral, transferat de Fiorentina de la FC Basel, în ianuarie 2022.

"Cabral e robust, mobil, puternic în duelurile aeriene și joacă bine cu ambele picioare. A marcat 19 goluri în 64 de partide, de la sosirea în Italia", scrie același Daily Mail.

Planul B al lui Bayern: îl împrumută un sezon pe Julian Alvarez

În cazul în care Levy, care cere 116 milioane de euro, nu va ajunge la un acord cu Bayern și Kane va juca și stagiunea viitoare pentru Tottenham, nemții au pregătit un plan B în așteptarea lui. Intenționează să-l împrumute pe argentinianul Julian Alvarez, de la Manchester City, în baza bunelor relații pe care le au cu managerul "cetățenilor", Pep Guardiola, antrenorul lor în perioada 2013/2016.

Bayern negociază cu Guardiola și pentru Kyle Walker

Bayern tratează în aceste zile cu Pep și pentru Kyle Walker. Fundașul dreapta i-a comunicat tehnicianului spaniol că nu vrea să-și prelungească acordul scadent în 2024, cu un sezon, și s-a decis să accepte oferta nemților, 2 ani de contract plus unul opțional.

Achiziționarea lui Walker, 33 de ani, i-ar costa pe bavarezi în jurul a 15 milioane de euro.

3ani este durata contractului propus de Bayern lui Harry Kane. Despre salariu se știe doar că va depinde foarte mult de prețul de transfer pe care Bayern va fi nevoit să-l achite lui Tottenham. Kane câștigă 12 milioane de euro net anual la Spurs

Un român, transferat lângă Ronaldo, Benzema și Mahrez: „Bine ai venit, războinicule!”

VIDEO Nici lui Tarantino nu-i ieșea mai bine » Duel cu desfășurare EPICĂ în Conference League: 27 de penalty-uri consecutive transformate și o gafă uluitoare de portar! Record all-time în Europa

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  21 Iulie 2023, 10:45

Kane s-aur potrivi la Bayern

Vezi toate comentariile (1)
Comentează