FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Talpan: „100% îl dau afară pe nebun!” + „L-am întrebat de unde răutatea asta în el. Așa mi-a răspuns”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua
Florin Talpan, juristul CSA Steaua

Articol de , - Publicat vineri, 21 iulie 2023 15:05 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 15:47

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, se așteaptă ca Florin Talpan, juristul CSA Steaua, să fie demis după scandalul care a învăluit solicitarea vicecampioanei de a evolua în Ghencea.

Florin Talpan a fost principalul opozant al ideii ca FCSB să evolueze pe stadionul din Ghencea. Clubul lui Gigi Becali a solicitat să dispute acolo partida cu Dinamo din etapa secundă de campionat, dar a fost refuzat în urma unor negocieri care s-au întins pe mai multe zile.

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a reacționat în urma eșecului de la negocieri. El a trimis Corpul de Control pentru a-i investiga pe „miltari” și a avut un discurs dur la adresa lui Talpan într-o intervenție publică de astăzi.

În acest context, Gigi Becali se așteaptă ca Talpan să fie demis din poziția de jurist al Clubului Sportiv al Armatei. Patronul FCSB a comis un derapaj la adresa lui Talpan, pe care l-a numit „nebun”.

Alin Petrache, mesaj înainte de FCSB - Dinamo pe „Arcul de Triumf”: „Doamne Ferește de distrugeri!”
FCSB - DINAMO
Alin Petrache, mesaj înainte de FCSB - Dinamo pe „Arcul de Triumf”: „Doamne Ferește de distrugeri!”

Gigi Becali: „Talpan va fi dat afară!”

„Talpan va pleca 100%. Îl susține cineva, dar va fi dat afară. Va veni unul care are bărbăție. Îl va da afară imediat sau poate să primească ordin să-i zică Ciolacu ministrului Apărării: «Ce facem? Facem circ cu Talpan? Ori suntem Guvern serios, ori ne jucăm cu Talpan. Dă-l afară și gata».

El se duce și face o analiză medicală. Îi zice că este inapt medical și că nu era în responsabilitățile mintale și nu are rost să facă pușcărie. Eu nu îl jignesc, dar așa e. Intrăm nu intrăm în Ghencea, vreau să fim oameni și să nu jignim. Până când să ne țină în loc nebunii?

Nu vreau să jignesc, săracul, e om, dar ce facem? Ăia de sus care au putere să-l dea afară pe nebun. Dacă sunteți stăpâni de nebuni sunteți nebuni și voi. Acum 100% îl dă afară”, a afirmat Becali la Fanatik.

Gigi Becali: „Am vorbit mai uman cu Talpan. Mi-a zis: «Hai, bre, nea Gigi, că știți că nu eu fac»”

Contactat de GSP.ro, latifundiarul a povestit un episod care ar fi avut loc după ce a primit câștig de cauză în procesul în care Talpan îl acuzase de calomnie. În consecință, Talpan este nevoit să îi restituie lui Becali suma de 25.000 de euro.

„Eu am vorbit o dată, mai uman, așa, cu Talpan. Și l-am întrebat de unde are răutatea asta în el. Și mi-a zis așa: «Hai, bre, nea Gigi, că știți că nu eu, că sunt alții în spate mai puternici, că nu fac eu».

Bine, atunci mi-a zis așa și pentru că eu câștigasem procesul ăla cu el și trebuia să îmi dea banii. Și m-a luat că-s bun creștin, că să nu-i fac eu lui rău.

I-am zis și eu că nu-i fac rău, dar că-s banii mei și că dacă nu-i are luăm casa de la Botoșani. Ce să facem, tată? Cât credea el că va mai merge atât? 8 ani sunt de ajuns cât și-a bătut joc de tot”, a precizat Becali pentru GSP.ro.

Gigi Becali a făcut o trimitere la bănuiala că în spatele lui Talpan ar fi generalul Cătălin Zisu, cel care a intrat în conflict cu patronul FCSB și în trecut, pe tema închirierii stadionului din Ghencea. 

VIDEO: ce a declarat Marcel Ciolacu despre Florin Talpan

Mai multe știri despre FCSB:

Charalambous și-a pierdut cumpătul la conferință: „Aici toată lumea spune ce vrea!”

Anunț de ultimă oră despre Vlad Chiricheș: „Mi-a spus că-și dorește cu adevărat să joace la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
cj1960i
cj1960i  •  22 Iulie 2023, 09:43
Postat de tictictic pe 21 Iulie 2023, 18:44

Gigi Becali are perfecta dreptate; in urma cu 45 de ani am fost incorporat in Armata pentru stagiul militar obligatoriu la Termen Redus; am trecut initial printr-un examen medical complex intr-o comisie de medici militari, inclusiv un control psihiatric laborios si cinic; am fost declarat "apt combatant" si m-am trezit a doua zi ras in cap, imbracat in uniforma de soldat cu tresa TR pe epoletii vestonului si cu automatul AKM in brate. Aveam 18 ani... Timp de 9 luni am urmat o lectie de viata uluitoare: pe langa privatiuni si lipsuri, prostie cat cuprinde si umilintele inerente, am invatat acolo ceva ce stiu la perfectie si astazi: sa operez o statie militara radio fixa sau mobila sau de radiolocatie; sa transmit si sa receptionez mesaje in codul MORSE, sa operez o centrala telefonica de campanie; sa trag cu AKM-ul si sa arunc cu grenade defensive sau de asalt. Dupa 9 luni am terminat stagiul cu gradul de locotenent in rezerva, intrand in toamna in primul an de studentie. Apoi, in decurs de vreo 10 ani am fost periodic mobilizat cu "scoatere din productie" pentru specializare militara, m-am perfectionat si in tehnica, tactica militara si misiuni de lupta... Livretul Militar atesta ca am grad de maior in rezerva. Revenind la subiect, pe vremea aia si in conditiile alea, niciodata un individ ca Talpan n-ar fi fost admis ca apt pentru serviciul militar in Armata Romana, nici macar in functia de jurist...

Mincini! AM FACUT si altii armata acum 45 de ani, dar ce sustii tu, pare un film prost. Iar chestia cu mobilizarea si gradul de locotenent dupa 9 luni... Minciuni!

imgb
imgb  •  22 Iulie 2023, 02:36

Ciudat cum un prim-ministru al Romaniei ia in bratze un infractor de seama al Romaniei !

imgb
imgb  •  22 Iulie 2023, 02:11

Hahaha....nu stie ce sa mai inventeze acest cioban penal si prost crescut !...Talpan n-a vorbit niciodata cu tine , mincinos profesional, Talpan vorbeste cu LEGEA !....Si nu te-a facut niciodata *** cu toate ca toata Romania stie chestia asta ....Vinde paranghelia aia de echipa si nu mai sufoca Romania !....Talpan ti-a demonstrat ca esti MIK !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează