FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Galeria FCSB se dezice de un om de bază: „Foarte bine i-a făcut Becali! Ne-a mai pierdut un titlu”

Gheorghe Mustață, liderul fanilor care au rămas aproape de FCSB, salută decizia lui Gigi Becali de a-l scoate pe portarul Andrei Vlad (22 de ani) din echipă.
Gheorghe Mustață, liderul fanilor care au rămas aproape de FCSB, salută decizia lui Gigi Becali de a-l scoate pe portarul Andrei Vlad (22 de ani) din echipă.

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2021 15:06 / Actualizat joi, 13 mai 2021 16:12

Gheorghe Mustață, liderul fanilor care au rămas aproape de FCSB, salută decizia lui Gigi Becali de a-l scoate din echipă pe portarul Andrei Vlad (22 de ani). 

  • CONTEXT: Andrei Vlad a gafat în derby-urile cu CFR Cluj și CS Universitatea Craiova, iar Gigi Becali i-a transmis că va rămâne pe banca de rezerve în acest final de sezon. 

„E foarte bine că Gigi Becali a observat greșelile lui. Și campionatul trecut l-am pierdut (n.r. din cauza lui Vlad). Nu vreau să îl aducem la un nivel scăzut pe Vlad, dar nu este portarul potrivit pentru a apăra în play-off la ora asta. Vlad ne-a pierdut exact meciurile esențiale. Noi ne-am calmat, le dăm jucătorilor energia noastră pozitivă, dar trebuie să ne ajute și ei. Straton nu știu dacă este portarul care să o comită. Din ce am văzut, Straton știe și să își așeze colegii pe teren”, a sus Mustață, la Pro X. 

Andrei Vlad, serie de gafe în poarta FCSB

Pe 3 mai, când FCSB se pregătea de sărbătoare cu CFR Cluj (1-1), Andrei Burcă a câștigat un duel aerian, în al treilea minut al prelungirilor, a trimis mingea cu pământul și l-a învins pe Vlad. Portarul ros-albaștrilor a fost păcălit de traiectoria căpătată de balonul sărit ciudat dintr-o bucată de pământ și a rămas blocat pe linia de fund.

Galeria FCSB se dezice de un om de bază: „Foarte bine i-a făcut Becali! Ne-a mai pierdut un titlu”
Andrei Vlad

Contra Craiovei (0-2), Vlad a gafat decisiv la golul doi, izbutit de Nistor. Goalkeeperul a apreciat greșit traiectoria balonului șutat de la distanță, mingea l-a izbit în mâna stângă și s-a dus în plasă. Vlad a fost cel mai slab de pe teren și în eșecul cu Clinceni, scor 1-2. 

Gigi Becali nu mai are răbdare cu Vlad

Gigi Becali i-a transmis lui Andrei Vlad că nu va mai apăra în acest final de play-off și că șansa lui va fi în sezonul regulat: „Andrei Vlad nu cred că va putea să joace. Jocurile astea nu-s de el. Trebuie să mai crească 2-3 ani ca să se întărească în virtute. A greșit cu Craiova, a greșit cu CFR Cluj și a mai greșit la un meci. El va juca în sezonul regulat, dar în play-off va juca Straton”.

VIDEO „Din capul locului, FCSB este Steaua!” » Omul care a contribuit la privatizarea clubului rupe tăcerea: „Chiar dacă se supără generalul Zisu pe mine”

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Gazeta a aflat delegările pentru Craiova - CFR Cluj și Sepsi - FCSB! Ambii oficiali, pe „lista neagră” a lui Becali

Loserul perfect » Gigi Becali, distrus de propriile creații! FCSB poate rata un nou titlu după același scenariu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
189254898748309
Claude SH  •  14 Mai 2021, 07:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

853246084756615
Marcel Popa  •  13 Mai 2021, 23:31

Astia nu au echipa, daramite galerie.Ce gluma buna .

amadeus2021
amadeus2021  •  13 Mai 2021, 20:37

Galeria FCSB nu are nevoie de mijloc de transport pentru deplasări. Încape toata in autotocarul echipei! Asta fiindcă toate meciurile FCSB sunt in deplasare...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează