FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gheorghe Mustață, mesaj clar pentru fanii CSA Steaua: „Vă arăt eu!” » Ce aroganță pune la cale

Fanii FCSB vor să revină pe Ghencea
Fanii FCSB vor să revină pe Ghencea

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 09:11

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, s-a reîntors recent lângă echipă și își contnuă lupta cu rivalii de la CSA Steaua.

Mustață a vorbit din nou despre posibilitatea ca  FCSB să joace pe noua arena din Ghencea și a spus că va înființa Asociația Suporterilor, iar un avocat se va ocupa să ajute FCSB în procesele cu Florin Talpan, jursitul CSA.

„Aştept să vină alturi de noi chiar şi suporterii Stelei din Liga a 4-a. Să fim din nou cei mai puternici şi să umplem stadionul. Sunt sigur că vor fi alături de noi, mai ales dacă Armata nu mai ajută clubul după această pandemie. Preşedintele Asociaţiei Suporterilor va fi avocatul Virgil Boglea.

Domnul avocat susţine că în procesele câştigate de Florin Talpan au fost numeroase nereguli. Cred că împărţirea clubului s-a făcut printr-o minţire în masă a suporterilor, dar lucrurile nu vor rămâne aşa! Decizia referitoare la palmares nu este definitivă şi vom lupta în acest sens.

Referitor la stadionul Steaua, marea mea ambiţie este să jucăm noi chiar meciul de deschidere al stadionului. Poate fi un meci FCSB - Galatasaray. Am să le arăt celor de la Steaua că şi noi putem juca acolo, e şi casa noastră”, a declarat Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

VIDEO. Ministrul Tineretului și Sportului, în vizită pe Ghencea

 

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Culisele transferului lui Florinel Coman » Suma refuzată de Gigi Becali: „Avem oferta scrisă la birou”

Florin Tănase a răbufnit în live-ul de pe Instagram: „La supermarket sunt 200 de inși, dar noi nu putem să ne antrenăm!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (137)
samertx
samertx  •  03 Mai 2020, 18:43
Postat de caesarone pe 03 Mai 2020, 17:05

Am explicat mai jos, ca daca Gigel ar cumpara societatea de la Nego, nu se va duce nimeni dupa el! Deci, noi ne-am dus dupa echipa, nu dupa el! De exemplu, daca va pierde definitiv palmaresul, voi mai astepta (probabil) un pic sa vad daca se va impaca cu armata, daca nu, voi inceta sa mai sustin actuala echipa...

L-ai lăsat singur pe Random în lupta cea mare? Bagă-i ceva susținătoare că se dărâmă șandramaua FCSB pe el. :))

socratestheman
socratestheman  •  03 Mai 2020, 18:28
Postat de fara_penali_in_fotbal pe 03 Mai 2020, 17:39

Tu ești un distrus și un terminat care împrăștie abureli non stop pe GSP. Eu aici mă relaxez, bătându-mi joc de FîCîSîBî-isti ca tine și de clona FC FCSB.

crede-ma,daca tu te-ai relaxa nu ai fii aici. esti in pragul apoplexiei,imi place ca suferi,ma bucur enorm.

socratestheman
socratestheman  •  03 Mai 2020, 18:27
Postat de fara_penali_in_fotbal pe 03 Mai 2020, 17:37

Steaua București este pe primul loc, pigmeule. E natural ca Steaua București să promoveze.

pai si anul trecut a fost pe primul loc,la o distanta si mai mare de locul 2 decat acum si ghici ce,nu numai ca nu a promovat dar in playoff nu a terminat pe locul 1 si nu a ajuns nici macar la baraj. ghinion,te-am umilit din nou.

Vezi toate comentariile (137)
Comentează