FOTBAL  »  Superliga  »  GERMANIA Y STUTTGART - HANNOVER 0-2

Ghinion

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2007 00:00

Tocmai cind revenise titular la VfB, Marica a fost sacrificat dupa 17 minute, echipa sa raminind in zece oameni. Avea atita nevoie de un meci intreg jucat la Stuttgart in perspectiva derbyului cu Olanda de simbata, din preliminariile CE 2008. Ciprian Marica n-are nici noroc, dincolo de declinul de forma prin care trece. Chiar cind antrenorul Armin Veh il titularizase la VfB Stuttgart, dupa trei saptamini de asteptare, atacantul roman nu a prins decit 17 minute. A fost schimbat ieri foarte devreme cu Magnin si VfB a pierdut (0-2) cu Hannover. Din fericire, Marica nu s-a accidentat.

Ce s-a intimplat? Era abia minutul 8, cind Fernando Meira nu a gasit alta solutie pentru a bloca sutul de gol al lui Huszti decit printr-un hent in careu. Firesc, arbitrul Merk l-a eliminat si campioana Germaniei a ramas in zece. Tot Huszti a inscris, la a doua executie din penalty: 0-1. Cum gazdele au resimtit socul, Veh a trebuit sa sacrifice un virf ca sa completeze defensiva cu Magnin si l-a pastrat in teren pe Gomez. si neamtul a avut ghinion, ratind doua bune ocazii. Acelasi Huszti a dublat avantajul oaspetilor dupa pauza si VfB a cedat acasa dupa 19 partide.


BIELEFELD - HAMBURG 0-1

Iar Van der Vaart!
Atentie la Van der Vaart! Probabilul regizor al Olandei in meciul de la Constanta este in mare forma la Hamburg. si ieri, Rafael a marcat decisiv pentru formatia sa, invingatoare pe terenul Arminiei Bielefeld (1-0). Golul cu stingul, din minutul 49, a fost cel de-al saptelea reusit de Van der Vaart (trei din penalty) in acest sezon, in care Hamburg a inscris in total de 12 ori.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează