FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ghinion în lotul Stelei? Un alt jucător al lui Reghe a suferit o accidentare ca a lui Tănase

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2016 08:51

Steaua a încasat o lovitură puternică în weekend-ul trecut, după ce Florin Tănase s-a accidentat în meciul cu CSU Craiova, 2-1, și va lipsi 6 luni.

Tănase a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior cu leziune de ligament colateral intern al genunchiului stâng, accidentare de care jucătorii Stelei au mai avut parte.

Un alt fotbalist din lotul actual al Stelei care a avut parte de curând de o accidentare asemănătoare e Lucian Filip. La începutul lunii mai, el a suferit o ruptură tot a ligamentului încrucişat anterior, fix cum a păţit acum şi Tănase.

Filip a fost operat de Ionuţ Codorean şi, deşi recuperarea a decurs fără probleme, încă nu poate juca în ciuda faptului că de atunci au trecut 5 luni. Nici măcar la antrenamentele normale, alături de echipă, n-a revenit, iar estimarea pentru primul meci în care va putea intra e jumătatea lunii noiembrie.

Citește și: Reghe și staff-ul lui, responsabili pentru accidentarea horror a lui Tănase? La ce antrenamente infernale a fost supus jucătorul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
antalmihai
antalmihai  •  05 Octombrie 2016, 12:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasglo
vasglo  •  05 Octombrie 2016, 11:00

Urat isi mai fac meseria unii jurnalistii care scriu cu nesat despre necazurilor prin care trec unii oameni, lasand impresia ca ar dori ca sumbrele lor predictii sa se adevereasca!....

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  05 Octombrie 2016, 10:58
Postat de ortega pe 05 Octombrie 2016, 10:49

Să-i văd pe toți în cârje . Dar nu-i problemă , au Petrești , Tudori și Rusanzi să le câștige campionatul ...

urat comentariu ! e vorba de meseria acestor copii si nu inteleg dusmania gratuita ! nu Tanase,sau Momcilovici au desfiintat Rapidul ! urata atitudine ! nedemna de un iubitor de fotbal...chiar si pervertit,asa cum este el in Romania !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează