FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Giani Kiriță, amintiri din epoca de aur a lui Dinamo: „Mister Cornel Dinu ne ducea prin păduri și la mânăstire”

Cornel Dinu a antrenat ultima oară la Dinamo în sezonul 2002-2003
Cornel Dinu a antrenat ultima oară la Dinamo în sezonul 2002-2003

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 20:40

Giani Kiriță (43 de ani), fostul fundaș și căpitan al lui Dinamo, a rememorat, din izoalre, amintiri din perioada în care evolua în „Ștefan cel Mare”.

Acesta a făcut o paralelă între situația actuală și vremurile în care stătea închis zile-n șir în cantonamentele lui Dinamo. Kiriță și-a adus aminte și de câteva metode puse în practică de Cornel Dinu, în acea perioadă antrenor. 

„Pe vremea în care am fost eu jucător, cantonamentele erau încă la modă. Stăteam cu nemiluita, atât în timpul pregătirii de vară sau de iarnă, cât și înaintea meciurilor. Mai ales înaintea celor importante. Nu era ca acum, când se intră în cantonament cu o zi înainte de meci. Stăteam în cameră cu Adi Mihalcea. 

Mi-aduc aminte de Mister Cornel Dinu, care ne ducea și prin pădure pe la Băneasa, să ne antrenăm, dar ne ducea și la mânăstire”, a spus Giani Kiriță, la TV Digi Sport. 

Giani Kiriță a evoluat pentru Dinamo între 1997 și 2003. În tricoul „câinilor”, acesta a cucerit două titluri și trei Cupe ale României.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Retro GSP. Povestea suspectă a celei mai mari diferențe de scor din Steaua-Dinamo. Hizo: "Ce rost are să dezgropăm morții...?!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ares.123
ares.123  •  05 Aprilie 2020, 13:07
Postat de rocky2 pe 05 Aprilie 2020, 01:40

Oierii n-au nici o legatura cu steaua comunista, ei sunt niste fake-uri gigiste!

Mda...si tu un trol idi.ot care e non-stop la job pe gsp.

mihai_bn
mihai_bn  •  05 Aprilie 2020, 08:14

Știa Corneluș de ce vă duce la mânăstire. Pe vremea comuniștilor, preoții turnau la greu, adică încălcau secretul spovedaniei pentru a face delaţiuni. Plin de securiști în mânăstiri, iar Rocnel Dinu nu și-a uitat niciodată calitatea de securist.

rocky2
rocky2  •  05 Aprilie 2020, 01:40
Postat de iung811 pe 04 Aprilie 2020, 23:18

Acum aveti noroc, sunteti in faliment cu dinu cu tot ca nu-i mai ajunge pensia. Luati-i si pe oieri dupa voi, sa scapam in sfarsit de mizeria comunista si din fotbal. niciodata nu-i tarziu chiar daca au trecut 30 de ani.

Oierii n-au nici o legatura cu steaua comunista, ei sunt niste fake-uri gigiste!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează