FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, SÎMBĂTĂ, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Giani Kiriţă: "Ca să baţi în Giuleşti trebuie să ai o formaţie unită, nu ştiu cum e la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2010 00:00

Fostul căpitan al lui Dinamo Giani Kiriţă spune că derby-ul din Giuleşti nu are o favorită certă, dar consideră că atmosfera tensionată din Ştefan cel Mare îşi va pune amprenta asupra evoluţiei "cîinilor".

"Îmi place o atmosferă cum e cea din Giuleşti, acolo simţi că eşti fotbalist, ai tribunele aproape, iar la derby-uri presiunea e fantastică. Sînt orgolii mari înainte de un Rapid - Dinamo, şansele sînt egale, chiar dacă eu sînt "cîine" indiferent de rezultate şi poziţii în clasament.

Nu ţin legătura cu absolut nimeni de la club, nu am pe nimeni în vestiar, tot ce aflu, aflu din presă. La ce debandadă a fost la Dinamo, nimeni nu mai ştie ce decizii să ia. Ca să baţi în Giuleşti trebuie să ai o formaţie unită, băieţii de la Dinamo vor avea un meci foarte greu", a spus Giani Kiriţă la Premium Liga, pe GSP TV.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
 •  01 Mai 2010, 00:18
Postat de teleghidat pe 30 Aprilie 2010, 22:03

sper sa batem....FORZA DINAMO!

si eu sper sa bateti.....campii FZR

teleghidat
teleghidat  •  30 Aprilie 2010, 22:03

sper sa batem....FORZA DINAMO!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează