FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Giani Kiriță a luat în colimator unul dintre liderii lui Dinamo: „Și eu pot să driblez până pierd mingea”

Giani Kiriță (44 de ani), fost campion cu Dinamo, crede că actualei generații îi lipsește un lider și critică stilul de joc al italianului Diego Fabbrini (30 de ani). +42   FOTO
Giani Kiriță (44 de ani), fost campion cu Dinamo, crede că actualei generații îi lipsește un lider și critică stilul de joc al italianului Diego Fabbrini (30 de ani).

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 17:11 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 18:25

Giani Kiriță (44 de ani), fost campion cu Dinamo, crede că actualei generații îi lipsește un lider și critică stilul de joc al italianului Diego Fabbrini (30 de ani).

Dinamo a pierdut vineri cu Clinceni, scor 1-3, și încheie sezonul regulat cu doar 27 de puncte, în zona locurilor retrogradabile. Giani Kiriță, fundaș recunoscut pentru spiritul său de luptă, critică atitudinea elevilor lui Gigi Mulțescu. 

Giani Kiriță: „Fabbrini nu este pentru Dinamo la ora actuală”

„Fabbrini nu putem spune că e un jucător rău. Dar nu este pentru Dinamo la ora actuală. La Botoşani a jucat bine, dar la Dinamo nu. Una este să driblezi şi alta este să driblezi, să scoţi om din joc, să fi productiv pentru echipă. La ora actuală şi eu pot să intru să driblez şi după să pierd mingea. 

Ca dinamovist speranţa la mine există mereu. Din păcate politica clubului a fost una proastă, transferurile au fost făcute prost. De asta suntem, unde suntem. Nu văd un lider la Dinamo. La Dinamo poate să vină şi bucătarul de la Rin”, a declarat Kiriţă, conform TV Telekom Sport. 

1 golîn 28 de apariții are Diego Fabbrini în acest sezon de Liga 1

Dacă aveam o soluţie, veneam cu ea. Dar ce privim la televizor e deja dramatic. La un moment dat, când eram eu la Dinamo, erau mercenari şi jucători. Mercenarul îşi face treaba bine şi pleacă. Băieţii ăştia nici măcar mercenari nu pot fi numiţi. Mi-ar fi ruşine ca jucător la Dinamo să facă suporterii treabă bună şi voi noi nimic în schimb.
- Giani Kiriță, fost fundaș Dinamo 

VIDEO Dan Matei Agathon aduce vești bune pentru dinamoviști: „Sunt câțiva oameni care ar vrea să investească la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Încă un dinamovist a intrat în colimatorul PCH! Ce a făcut după ce fanii i-au cumpărat echipament

UPDATE Dinamo, calcule pentru banca tehnică: ședință la Săftica! Ce urmează pentru „câini” + Mulțescu: „Înclin să mă opresc, s-au adunat prea multe” Gigi Mulțescu ar putea pleca de la Dinamo // FOTO: Raed Krishan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
creeperno290
creeperno290  •  10 Aprilie 2021, 22:48

Unii gresesc cu brugges, altii cu clinceni.

andrey.fcd
andrey.fcd  •  10 Aprilie 2021, 18:59

Acum nu vreau sa fiu rau, fiindca il simpatizez intr-o oarecare masura pe Kirita, niciunul din ziua de azi nu e la nivelul lui si mai ales la atitudinea si rautatea de care dadea el dovada....Insa daca stau bine sa ma gandesc ai facut si tu asta Giani in Dinamo-Fc Brugges in preliminariile CL in 2002.... ai driblat pana ai pierdut mingea, pana ai pierdut banderola si pana Brugges a dat gol...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează