FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Giani Kiriță știe ce antrenor s-ar potrivi la Dinamo: „Ar avea succes”

Giani Kiriță
Giani Kiriță

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2023 19:27 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 21:50

Dinamo și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în etapa 12 ♦ din Superligă. Giani Kiriță (46 de ani), fostul jucător al „câinilor” este de părere că gazdele puteau obține mai mult în această partidă. Acesta îl propune pe Dorinel Munteanu (55 de ani) ca antrenor la Dinamo.

Invitat la emisiunea Fanatik Superliga, Giani Kiriță a spus că Dinamo a prins-o pe CFR Cluj într-o seară mai proastă și trebuia să ia toate punctele.

Campioana Farul îl contestă pe Edi Iordănescu: „Meritam mai mulți jucători la națională! Nu-i place de noi”
CONVOCĂRI
Campioana Farul îl contestă pe Edi Iordănescu: „Meritam mai mulți jucători la națională! Nu-i place de noi”

Giani Kiriță: Dinamo trebuia să câștige

„La cum a jucat CFR, trebuia bătută. În prima repriză nu a existat. Aveam 1-0, trebuia neapărat să câștigăm meciul ăsta”, a spus Giani Kiriță, potrivit Fanatik.

Giani Kiriță îl vede pe Dorinel Munteanu antrenor la Dinamo

Fostul închizător a tras un semnal de alarmă, după ce Dinamo a ajuns la 6 meciuri fără victorie în Superligă. Acesta consideră că Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului, ar fi cel care ar putea redresa echipa din Ștefan cel Mare. 

„Un antrenor pe care îl văd la Dinamo și ar avea succes este Dorinel Munteanu, fără discuție. La Dinamo, fotbalul se joacă pe rezultate și pe trofee, așa suntem educați.

Avem patru înfrângeri și un semieșec, un egal. Unde ne ducem? Nu mai ai timp, când construiești? Îți trebuie timp, dar nu te așteaptă nimeni, nu mai vrem să ajungi în Liga 2”, a continuat fostul fotbalist, conform sursei citate.

Ovidiu Burcă, mulțumit: „I-am surprins prin curajul etalat”

„Am întâlnit o echipă puternică, m-a impresionat, cu jucători care arătau foarte bine din punct de vedere fizic. Cred că astăzi, în primul rând, i-am surprins prin curajul pe care l-am etalat. Cred că Dinamo așa trebuie să arate, fie acasă, fie în deplasare”, a spus Ovidiu Burcă, după meciul de pe Arena Națională.

Citește și:

Mircea Rednic l-a scos din echipa de start pentru că „școala e prioritară pentru el”
UTA
Mircea Rednic l-a scos din echipa de start pentru că „școala e prioritară pentru el”
E aproape sigur! Decizia UEFA pentru Israel - România, din 18 noiembrie
UEFA
E aproape sigur! Decizia UEFA pentru Israel - România, din 18 noiembrie

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
Laurentiu.24
Laurentiu.24  •  10 Octombrie 2023, 22:31

Am scapat de Lupu, cand scapam de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  10 Octombrie 2023, 10:45

GIANI e dinamovist adevarat si nu vorbeste prostii ....!!! Dinamo , la ora actuala , este cea mai slaba echipa a campionatului , si cu greu va mai castiga vreun meci . Burca e un figurant, iar echipa paseaza doar inapoi ca sa faca posesie ,nu sa joace fotbal ...!!! Trebuie tras un semnal de alarma si GIANI face bine ...!!!

dinamo100
dinamo100  •  10 Octombrie 2023, 09:31

Cine il intreaba de sanatate pe tipu asta?! E vreo somitate in materie de fotbal?! M-am saturat sa vad opiniiile unor nimeni!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează