FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Gică Craioveanu despre situația de la Universitatea Craiova: „Depinde cum plecăm în play-off”

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2023 16:39 / Actualizat luni, 13 martie 2023 16:43

Gică Craioveanu, directorul de imagine al Universității Craiova, crede că oltenii săi au încă șanse la titlu și că parcursul lor în play-off va fi influențat de cum ies din primele trei dueluri, cu FCSB, CFR și Farul.

Oltenii au terminat pe 4 sezonul regulat, sunt la 5 puncte de liderul Farul, după înjumătățire, dar tot se mai gândesc la titlu. Deși startul în play-off este unul incendiar, contra FCSB-ului, în deplasare, cu CFR Cluj, campioana en titre, pe „Ion Oblemenco", și apoi la Ovidiu, împotriva liderului Farul, directorul de imagine al Universității, Gică Craioveanu, are propria teorie.

„Sezonul ăsta noi am jucat bine contra echipelor puternice și am avut probleme cu cele mici. În play-off sunt numai echipe tari, iar dacă păstrăm trendul, cred că ne putem bate la titlu", susține fostul jucător al juveților.

Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, a ales „bărbatul perfect” din Liga 1: „E cel mai plătitor”
ALEGERE
Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, a ales „bărbatul perfect” din Liga 1: „E cel mai plătitor”

Gică Craioveanu: „Moralul e foarte important"

În opinia lui, „foarte mult va depinde de cum plecăm. Dacă ieșim bine din duelurile astea cu FCSB, CFR Cluj și Farul, moralul echipei va fi la cele mai înalte cote. Ceea ce este foarte important pentru restul play-off-ului. Va fi greu, dar nu imposibil". În prima parte a campionatului, Universitatea și-a împărțit punctele cu Farul ( 4-3, 1-2) și cu CFR (0-2, 2-0), iar din duelurile cu FCSB a scos 4 puncte: 2-1 pe "Oblemenco" și 1-1 la București, pe Arena Națională.

Craioveanu crede că lucrurile ar fi stat mult mai bine „dacă nu erau atâtea accidentări. Ne-au lipsit perioade lungi de timp mai mulți oameni-cheie și mă gândesc la Bancu, la Baiaram și la Koljici. Nu e ușor, în condițiile astea. E ca și cum FCSB-ul nu i-ar avea la dispoziție pe Olaru, pe Cordea și pe Octavian Popescu".

Se golește infirmeria de la CS Universitatea Craiova

Situația s-a ameliorat însă considerabil. Baiaram și Koljic au revenit, bosniacul a și înscris la 2-1 cu UTA, iar din informațiile Gazetei, ultimii jucători cu probleme, Vătăjelu și Badelj, vor fi apți pentru deplasarea de la București. Rămân mai departe pe tușă Căpățână, încă nerefăcut de pe urma unei fracturi suferite la degetele mâinii, și Bancu.

Victima unei rupturi de ligamente încrucișate, la jumătatea lui noiembrie, căpitanul lui CSU se pregătește deocamdată în sală. Teoretic, va fi apt de joc în aprilie, însă sunt și acum discuții asupra momentului cel mai bun pentru a reveni pe teren: în acest play-off, când ar exista unele riscuri, sau sezonul viitor, după o pregătire de vară temeinică.

Mi-e indiferent cine se califică în play-off, dintre Sepsi și FCU Craiova. Dacă va fi echipa lui Mititelu, pentru noi ar fi două meciuri tari în plus, am umple stadionul în Bănie. E și mai în formă decât Sepsi
- Gică Craioveanu, director de imagine CSU Craiova

„7 jucători de la Universitatea Craiova au avut viroze urâte"

Patronul Mihai Rotaru a dezvăluit la „Fanatik Superliga" condițiile în care au jucat alb-albaștrii meciul cu UTA (2-1). „Șapte jucători veneau după niște viroze foarte urâte. Andrei Ivan, Mateiu, Zajkov și Ndong au fost grav spre foarte grav. Ei au fost chiar serios afectați. Ivan a avut temperatură mare, 40 de grade, dar nu cred că vor fi probleme cu el. Va fi pe teren contra FCSB-ului, a spus omul de afaceri.

Cum conduce Mihai Rotaru

Înaintea startului în play-off, contra FCSB-ului, Rotaru a dezvăluit la Fanatik Superliga cum conduce el clubul, deosebit de Gigi Becali. "Eu sunt un președinte administrativ, deleg responsabilități. Antrenorul este însă numărul unu în vestiar. Nu am intrat niciodată în vestiar înainte de meci sau la pauză. După, da. Nu sun pe nimeni pe bancă", a spus patronul juveților.

Universitatea Craiova, încă un sezon mediocru » Explicații pentru locul în clasament ocupat de olteni

Play-off-ul mai are o singură necunoscută » Lupta la titlu se anunță explozivă: cum arată clasamentul după înjumătățire + programul complet

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
bogdan_m
bogdan_m  •  14 Martie 2023, 06:07
Postat de 10iul73 pe 13 Martie 2023, 18:10

Craioveanu,golgheterul din 90-91 artizanul acelui titlu de campionat al României, bine pt prostovani(kuba&comp)el consuma alcool la fel ca și restul legendelor fotbalului craiovean și nu numai,Cartu este cofetar,etc...acești prostovani născuți în tipul Costea,Mititelu,Codruța și alte specimene tatuate nu pot înțelege ca fără ei Univ Craiova nu ar fii existat.Ei se închina la biserica și îl înjură pe Dumnezeu cam asa vine..istoria este făcută de legende,Gica Craioveanu este una dintre ele,restul comedie ieftina alde Kuba și prostovani..

Craioveanu nu a avut un aport atât de important la titlul din 1991. Atunci el încerca sa-si facă loc între Neagoe sau Pigulea. Oamenii determinanți au fost Pavel Badea, Emil Sandoi, Nicolae Zamfir sau Florin Prunea. Craioveanu a fost golgheter în 1993-1994 când a fost o mare nedreptate ca nu a fost convocat în lotul pentru CM din SUA.

dandana
dandana  •  13 Martie 2023, 20:56

Hai acasă Craiovene! Arata-le ăstora civilizația de afară, sa le arăți ca greșesc. Ne-am săturat să vedem aceleași greșeli. Din păcate eu cred că le este greu la o cupă europeana, dar la podium.

10iul73
10iul73  •  13 Martie 2023, 18:40

???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează