FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERE

Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, a ales „bărbatul perfect” din Liga 1: „E cel mai plătitor”

Vica Blochina +41   FOTO
Vica Blochina

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2023 13:15 / Actualizat luni, 13 martie 2023 13:15

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani, însă alt bărbat este perfect în viziunea ei. Fosta balerină a pus ochii pe Cristi Borcea, soțul Valentinei Pelinel și fost acționar la Dinamo.

Invitată recent la Kanal D, în emisiunea lui Teo Trandafir, Vica Blochina a fost întrebată de către prezentatoare care este bărbatul perfect. Fără să stea prea mult pe gânduri, fosta balerină a răspuns, iar ce a zis a luat pe toată lumea prin surprindere.

Borcea! Este cel mai plătitor din ce am citit eu în presă. Bărbatul asta trebuie să facă, despre ce vorbim? Dacă nu te iubește, nici nu bagă mâna în buzunar. Cum să te facă fericită unul care nu... Eu glumesc foarte mult, dar printre glumele astea este și mult adevăr. Un bărbat care nu poate să-și ofere o viață decentă lui, el nu poate să fie fericit și nu te poate face fericită, pentru că el e stresat că nu produce. Cum te poate fericită dacă el cu el nu este bine? Un bărbat care nu produce este un bărbat nefericit”.

Vica Blochina și-a dorit dintotdeauna să aibă alături de ea un bărbat potent financiar, iar gusturile sale nu s-au schimbat nici acum. Ea îl vede pe Cristi Borcea ca fiind un „bun plătitor” și consideră că un bărbat își arată iubirea față de parteneră atunci când bagă mâna în buzunar.

Carmen Negoiță a pozat complet goală la 43 de ani. „Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru”
monden
Carmen Negoiță a pozat complet goală la 43 de ani. „Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru”

Vica Blochina: „Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac”

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă este obișnuită să primească multe cadouri scumpe încă de pe vremea când era dansatoare de la Melody. Ion Iliescu, Năstase, Viorel Cataramă, Călin Popescu-Tăriceanu, dar și Gigi Becali frecventau clubul în care Vica Blochina era dansatoare.

„Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii! Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot. Dar să știi că nu am cerut nimănui nimic”, a dezvăluit Vica Blochina în emisiunea online „Fiță cu Adiță”, în urmă cu un an.

+37 FOTO

Vica Blochina l-a cunoscut pe Victor Pițurcă la Melody

S-a născut în Lituania, dar s-a stabilit în România în urmă cu mai bine de două decenii. Vica Blochina l-a cunoscut pe Victor Pițurcă la clubul Melody din București, unde ea era dansatoare. Deși era o diferență de vârstă de 19 ani între ei, blondina nu a fost deloc deranjată. 

Ea nu a fost deranjată nici de faptul că Pițurcă era căsătorit. La vremea respectivă, Vica Blochina avea doar 20 de ani, iar fostul selecționer 39 de ani. S-au îndrăgostit și au trăit o intensă poveste de iubire. Timp de 16 ani, Vica Blochina i-a fost amantă lui Victor Pițurcă.

Fostul selecționer nu și-a părăsit niciodată soția pentru fosta balerină. Victor Pițurcă are doi copii din căsnicia cu Maria și un băiat, Edan, din relația cu Vica Blochina.

Citește și alte știri: 

GALERIE FOTO Cătălin Cazacu a înlocuit-o pe Ramona Olaru cu o colegă de la Antenă. Cine e noua iubită a campionului la motociclism

GALERIE FOTO Carmen Negoiță a pozat complet goală la 43 de ani. „Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
gazistu
gazistu  •  15 Martie 2023, 11:36
Postat de badeadorian pe 14 Martie 2023, 21:52

"Victor Pițurcă are doi copii din căsnicia cu Maria și un băiat, Edan, din relația cu Vica Blochina." Sa intelegem ca atunci cand esti casatorit faci copii , iar cand ai amanta faci baieti !!! ....

morrrr, jurrr ... esti belea :)))))

badeadorian
badeadorian  •  14 Martie 2023, 21:52

"Victor Pițurcă are doi copii din căsnicia cu Maria și un băiat, Edan, din relația cu Vica Blochina." Sa intelegem ca atunci cand esti casatorit faci copii , iar cand ai amanta faci baieti !!! ....

IonSaliu
IonSaliu  •  14 Martie 2023, 17:10
Postat de IonSaliu pe 14 Martie 2023, 14:40

***

Fair play sau jena???

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close