FOTBAL  »  Superliga  »  PLAN

„Gică Hagi vă garantează că devenim competitivi!” » Planul „Regelui” pentru salvarea sportului românesc

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 09:44

Gică Hagi s-a declarat încă o dată nemulțumit de modul în care este tratat sportul românesc de către Guvern și propune un plan pentru redresarea lui.

Patronul Viitorului spune că cei care conduc sportul românesc ar trebui să meargă la Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, și la Guvern, pentru a cere ajutor.

„Primul lucru, cei din sport trebuie să se ducă la Ministrul Sportului. Apoi, de la el de la birou, să se ducă la Guvern, împreună! Tot sportul românesc să fie împreună! E un segment social al României. E o formă de a educa, de a dezvolta, de a descoperi campioni care să muncească pentru România. Acesta este obiectivul, să-i descoperim pe campioni.

Trebuie ca de de la 7 ani, de la 4 ani, de la 18 ani să se lupte cu cei mai buni. Dacă nu o să facem, o să vedeţi că nu o să meargă. Dacă se face acest lucru, Gică Hagi vă garantează că o să devenim competitivi. În fotbal, cunosc 100%. Dacă facem, ei o să fie mai buni ca noi, aceşti copii de U21 o să fie mai buni ca noi”, a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport.

VIDEO. Ionuț Stroe a răspuns celor mai arzătoare întrebări legate de Liga 1

FOTO. Cum se practică sportul în România, în timpul stării de alertă

+13 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV El a vrut Dinamo! » Camera ascunsă: lecții de evaziune fiscală și corupție în fotbal, intermediate de Herminio Menendez: „E prietenul prințului Filip. Nimeni nu-l investighează”

Gică Hagi, replică savuroasă pentru Ianis: câte goluri ar fi dat fotbalistul Hagi, dacă ar fi fost pregătit de antrenorul Hagi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
remarque
remarque  •  04 Iunie 2020, 10:48
Postat de Alice Popa pe 04 Iunie 2020, 10:27

Guvernul ar trebui sa faca ceva concret (nu "vom face". "o sa...") pentru relansarea economiei! Somerii romani nu vor putea cumpara bilete la manifestarile sportive, iar copiii lor nu vor avea conditii de a practica un sport la nivelul cerut de Hagi!! Altfel, Hagi imi aminteste de neo-protestantii care impanzesc trotuarele cu brosuri despre "Planul lui Dumnezeu pentru salvarea lumii"...

atat guvernul cat si parintii. Care lasa copiii sa devina sedentari in fata PC-urilor, telefoanelor si tabletelor. Scopul este sanatatea populatiei prin sport si nu sportul profesionist care e o afacere. Inainte de medalii conteaza sanatatea noilor generatii. Sa aiba conditii sa faca sport, sa fie indemanti sa faca sport, sa aiba ore de educatie fizica suficiente, sa fie testati la orele de educatie fizica pentru ca normele sportive trebuiesc trecute si sunt stabilite pentru sanatatea tineretului. Asta inseamna educatie prin sport, nu ceea ce spune Hagi.

2254271094823421
Michele Marinela  •  04 Iunie 2020, 10:34

Nu e chiar așa simplu domnuule Hagi. Am văzut cat de competitivi sunt jucătorii formati la Academia Hagi, atunci când sunt transferați în străinătate. Nu confunda o afacere de familie cu o politică națională de dezvoltare a sportului românesc. Sau cel mai bine ar fi sa candideazi la președenția României, precum George Weah in Liberia și vei transforma Romania, așa cum dorești tu. E singura cale accesibila pentru geniul tau.

116538290032900
Alice Popa  •  04 Iunie 2020, 10:27

Guvernul ar trebui sa faca ceva concret (nu "vom face". "o sa...") pentru relansarea economiei! Somerii romani nu vor putea cumpara bilete la manifestarile sportive, iar copiii lor nu vor avea conditii de a practica un sport la nivelul cerut de Hagi!! Altfel, Hagi imi aminteste de neo-protestantii care impanzesc trotuarele cu brosuri despre "Planul lui Dumnezeu pentru salvarea lumii"...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează