FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi a făcut analiza lui Dinamo și a tras concluziile: "Lot bun spre foarte bun, dar tocmai ce e cel mai important lipsește"

Articol de - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 15:43

La conferința de presă desfășurată astăzi, Gigă Hagi a surprins, declarând că Dinamo se numără printre echipele cu un lot bun, alăturând formația din Ștefan cel Mare celor de pretendente la titlul, CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova.

“Campionatul pare mai echilibrat, dar eu am spus de fiecare dată în ultimii ani. În afară de CFR, Steaua, care au buget foarte mare, Craiova, poate și Dinamo, ca lot, cred că între celelalte echipe nu este diferență prea mare de valoare, ci contează cum joci colectiv. Fiecare are strategia lui, unii se bazează pe jucători experimentați, alții pe tineri, dar lucruri sunt cam la fel.

Sunt cele trei echipe, și aș pune și pe Dinamo. Avea un lot bun spre foarte bun. Uitați-vă la jucători, de unde au fost aduși! Din păcate, s-au stricat la un moment dat atmosfera și grupul. Și când se strică lucrurile astea... Păi ce, Real Madrid nu are lot bun? Nu are jucătorul cel mai bun din lume? Și atunci de a ajuns pe locul pe care este? Pentru că trebuie să joci ca o echipă! Trebuie să ai grup, să ai vestiar. Dacă nu le ai, nu contează numele. Echipa câștigă trofee, își atinge obiectivele, un jucător doar face diferența.

Este important, dar o echipă nu poate să stea la mâna unui jucător. Când o echipă ia multe goluri înseamnă că nu se apără bine, dar lotul lui Dinamo este construit foarte bine. Nu uitați cum a început campionatul, ce meci au făcut cu Steaua. Ce ritm, ce intensitate!

La Craiova, Dinamo a luat bătaie cu 3-0, dar a avut mai multe ocazii decât adversarii! După aceea, lucruri s-au stricat, se poate întâmpla la orice echipă. Când jucătorii își pierd încrederea, curajul, mintea, când nu mai există grupul, este greu să mai aibă randament, indiferent de valoare. Trebuie să fie un grup unit, care muncește, care dă totul în aceeași direcție”, a spus managerul tehnic al Viitorului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  27 Octombrie 2018, 08:52

Adica pana si-a bagat Becali coada-cu ofertarea lui Nistor!Si nici acum nu se stie ce s-a mai intamplat cu memoriul depus de Dinamo- la comisia de disciplina- impotriva *** ala!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  26 Octombrie 2018, 22:56

Ma surprinde Hagi cu analiza lui profunda!Pe bune!

rocky2
rocky2  •  26 Octombrie 2018, 17:58

Nea Gica munceste bine, d-aia e un psiholog desavarsit!:)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează