FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Gică Hagi a găsit un aspect pozitiv în izolarea provocată de COVID-19: „E câștigul cel mai mare”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2020 21:07

Gică Hagi (55 de ani) își petrece izolarea provocată de coronavirus alături de familie. 

Gică, soția Marilena, fiul Ianis și fiica Kira au oportunitatea să petreacă săptămâni bune împreună, pentru prima dată după mult timp. „Regele” spune că acest lucru îl face să treacă mai ușor peste izolare.

„E câștigul cel mai mare. Nu am mai stat de mult cu copiii atâta vreme. Au timp să ne povestească, să ne spună tot. Ne cunoaștem mai bine. Acest lucru e pozitiv. În partea profesională trebuie să ne adaptăm, asta e calitatea omnului”, mărturisit Gică Hagi la TV Telekom Sport. 

Gică Hagi: „Ianis gătește mai bine”

„Mă mai uit la filme, dimineața, când e mintea limpede, mă pun pe scris. Legat de metodică, de sisteme de joc, de antrenamente, de pregătiri, lucruri pe care trebuie să le înveți tot timpul. Am luat vreo 2, 3 kilograme în perioada asta. Încerc să și gătesc, particip mai mult la spălatul vaselor. Gătește Ianis în schimb. Știe să facă de toate”, a povestit „Regele”.

VIDEO / Gică Hagi jonglează cu sulul de hârtie igienică

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Gigi Becali, ofertă de 400.000 de euro în plină pandemie de coronavirus: „Dacă este băiat deștept, acceptă!”

Mircea Rednic, interviu la 58 de ani » Viața între trotineta Michelin, Rapid și Covid-19: „Copos nici nu știa că e ziua mea! A aflat când m-a dat afară”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
22cea
22cea  •  10 Aprilie 2020, 17:56

Vine sfarsitul lumii , s-a pus majestatea sa pe scris !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează