FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Gică Hagi a spus salariul exact pe care îl are la Viitorul și a vorbit despre efectele coronavirusului: „Fotbaliștii sunt bogați, să ne gândim la ceilalți”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2020 21:23

Gică Hagi (55 de ani), patronul și antrenorul Viitorului, a vorbit despre problemele financiare pe care cluburile de fotbal le întâmpină din cauza pandemiei de COVID-19. 

Hagi a fost primul patron din Liga 1 care a redus salariile jucătorilor de la Viitorul cu 50%. „Regele” gândește acum următoarele mutări.

„Sunt multe aspecte, e un club de care trebuie să ai grijă, sunt mulți oameni care depind de tot ce fac. Încercăm să aducem soluții bune, chiar dacă e greu. E o criză mondială pe care nu o putem controla. Trebuie să fim atenți la ce poate veni, să avem viziune pe termen scurt și mediu. Suntem condiționați de parternerii pe care îi avem. Trebuie să vezi realitatea. I-am transmis lui Gică Popescu de la început că trebuie să tăiem salariile, i-am spus că eu așa văd lucrurile. Acum toți se gândesc să facă asta”, a declarat Hagi la TV Telekom Sport. 

Gică Hagi: „Salariul meu e 500 de euro”

 „Jucătorul de fotbal e bogat și trebuie să facem lucruri pentru ceilalți salariați, cei care au salariile mai mici. Trebuie să te reorganizezi, să mergi înainte. Eu nu am salariu mare. Am 500 de euro, acum vă pot spune. Vă dați seama, nu am luat nici prime, nici salariu. Nu am ce să-mi tai”, a spus „Regele”.

VIDEO / Gică Hagi jonglează în izolare

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Gigi Becali, ofertă de 400.000 de euro în plină pandemie de coronavirus: „Dacă este băiat deștept, acceptă!”

GIcă Hagi a găsit un aspect pozitiv în izolarea provocată de COVID-19: „E câștigul cel mai mare”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  10 Aprilie 2020, 15:38

profit si dividende poti lua doar de la o societate comerciala. Oare clubul lui Hagi e societate comerciala sau asociatie sportiva? Chiar sunt curios. Stie cineva? ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  10 Aprilie 2020, 01:32

salar 500 euro, dar profit si dividende...mil de euro :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează