FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi anunță schimbări înaintea meciului de la Chiajna! Sfaturi pentru Alibec + ce zice despre derby

Articol de - Publicat sambata, 28 iulie 2018 20:30

Gică Hagi a vorbit despre meciul pe care echipa sa îl va juca luni, de la or 21:00, la Chiajna, contra Concordiei. "Regele" e convins că va avea un meci greu, dar știe ce are de făcut pentru a putea câștiga. A vorbit și despre plecarea lui Alibec de la FCSB la Astra, dar și despre derby-ul de mâine. 

"Urmează o săptămână grea, cu 3 meciuri dificile și trebuie să ne facem o strategie, pentru că vreau să le câștigăm pe toate. Vor fi schimbări, dar spiritul trebuie să rămână la fel, iar cine intră să arate că este bun. Chiajna are jucători experimentați, un antrenor valoros, cu mulți ani în prima ligă și este capabilă să bată pe oricine. Este un meci deschis oricărui rezultat, dar ne dorim cele trei puncte. Nu contează că plouă, că jucăm pe sintetic, trebuie să ne adaptăm", a zis Hagi. 

Băluță e OUT, Mățan poate

De la Viitorul va lipsi Băluță, suspendat după cartonașul roșu primit cu Călărași. În schimb, Mățan ar putea juca, revenindu-și după accidentarea cu Vitesse. La fel, Alexi Pițu, care ar putea evolua cu o masca specială, după ce a fost lovit în finalul partidei cu Călărași.

"O să fie schimbări. Avem un lot numeros și sunt jucători cărora trebuie să le dăm minute, Artean, Luchin, Ghiță, Hodorogea", a spus Hagi.

...despre echipele din cupele europene: "Steaua, în mare măsură, și-a asigurat calificarea. CFR a fost un pic surprinsă de suedezi, dar este o echipa puternică, trebuie să aibă mai mult curaj și trebuie să întoarcă rezultatul".

...despre Alibec: "Depinde doar de el. Trebuie să scoată ce are mai bun, ambiția, orgoliul, pentru că este un jucător căruia îi place fotbalul. Își știe minusurile, să-și facă autocritica, să vadă ce a greșit și să revină pe teren. Este tânăr, poate să mai joace 5-7 ani".

...despre Derby: "Suntem în cantonment, o să urmărim meciul la televizor, pentru că este un derby, între două cluburi mari, de tradiție. Am văzut că lucrurile s-au încălzit prin tribune, sper că și jucătorii să ofere un fotbal bun pe teren"

"Am început rău campionatul, dar și Chiajna vine după eșec. Sperăm să luăm cele trei puncte, să sparg și eu gheața și să marchez. Trebuie să între mingea în poartă! Nu ne va fi ușor, pentru că jucăm pe sintetic și se anunță ploaie, dar mergem să câștigăm" Mihai Voduț

"Încă nu sunt sută la sută fizic, dar m-am antrenat suplimentar și cred că, în curând, voi putea face față unui meci întreg. Chiajna este o echipa incomodă, capabilă să facă meciuri excelente în față echipelor de top, dar trebuie să ne impunem jocul și să câștigăm" Srgian Luchin

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
pedro_nr1
pedro_nr1  •  29 Iulie 2018, 11:33
Postat de ovidiu_3003 pe 29 Iulie 2018, 07:38

...chiar duce de rapa fotbalul romanesc ...nu l a ajutat nicica jucator iar acum il desfiinteaza ca antrenor ...nu i bun de nimik ...cu prostii nu poti sa castigi ...

esti cumva oltean ??? asa pare dupa cum scrii .... sper ca inca mai porti scara cu tine :)

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Iulie 2018, 07:38

...chiar duce de rapa fotbalul romanesc ...nu l a ajutat nicica jucator iar acum il desfiinteaza ca antrenor ...nu i bun de nimik ...cu prostii nu poti sa castigi ...

blocatu
blocatu  •  28 Iulie 2018, 23:02
Postat de rmd55 pe 28 Iulie 2018, 22:06

Cand o sa realizezi ce a facut G. Hagi pentru fotbalul romanesc o sa-ti dai doua palme sa te trezesti si sa nu vorbesti prostii...

nu va dati seama, dar ovidiu isi face autocritica! este asa de prost cap de praz asta, ca alt scop in viata nu are! sa-l injure pe Hagi il face cel mai fericit! ce existenta mizera!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează