FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Hagi are o nouă afacere » Domeniul în care vrea să dea lovitura alături de soție

Gică Hagi // FOTO: Imago +36   FOTO
Gică Hagi // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 21:54 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 22:47

Gică Hagi (58 de ani), managerul Farului, și-a deschis o firmă de publicitate cu sediul în București. Marilena, soția „Regelui”, e administrator în noua companie.

Noua firmă a lui Hagi se numește HGH Company SRL și are sediul în sectorul 2 din București. Firma lui Gică a fost înregistrată la registrul comerțului pe 11 ianuarie 2024, potrivit fanatik. Domeniul ales de Hagi, publicitatea, este unul de miliarde de euro la nivel global. Gică a implicat-o și pe soția lui, care va fi administrator în firmă.

Marilena Hagi și Gică Hagi (foto: Raed Krishan/GSP)
Marilena și Gică Hagi (foto: Raed Krishan/GSP)
Marilena și Gică Hagi (foto: Raed Krishan/GSP)
Marilena Hagi și Gică Hagi (foto: Raed Krishan/GSP)
+32 FOTO

Gică Hagi are 79,9% din acțiunile Farului, însă a anunțat că vrea să renunțe la poziția de patron al echipei din Constanța.

VIDEO. Gică Hagi a anunțat că nu mai vrea să fie patron la Farul

„Nu mai vreau să fiu acționar majoritar, ca patron și antrenor. Eu vreau să fac meseria de manager. Nu mai vreau să fiu acționarul majoritar al acestui club! Sub nicio formă! Nu am vrut să fac asta, dar am făcut ce trebuia acum doi ani și jumătate. Când toată România s-a dezbinat, noi ne-am unit. 

Dacă tot județul vrea să fie cel mai bun, trebuie să fie o schimbare totală. Dacă se vor face aceste lucruri, Farul va fi mare. Dacă nu, vom încerca să facem ce am făcut în sezonul trecut, dar asta se poate face doar sporadic. Sau niciodată.

Eu nu pot face mai mult decât am făcut. Așa simt. Singur nu pot face mai mult decât ce am făcut până acum. Farul trebuie să fie echipa tuturor, trebuie să aibă buget foarte mare. 

Farul trebuie să aibă un antrenor care e plătit, nu care e patron. Trebuie găsită o formulă. Drumul ăsta nu e unul care poate face bine. Ăsta e adevărul. Eu voi reflecta la anul. Lucrurile nu mai pot merge așa. Lucrurile trebuie să meargă într-o direcție de dezvoltare”, a declarat Hagi într-o conferință de presă.

Gică Hagi: „Vreau să rămân cu 10% acțiuni la Farul”

„Eu voi păstra 10%. O spun public. Rămân cu 10%. Nu plec din club, dar trebuie să vină oameni cu bani. Lucrurile trebuie să se schimbe. Dacă nu... Ceva sigur se va schimba la Farul în vară. Nu e echipa mea. Eu sunt acționar. Trebuie să devină echipa orașului, echipa Dobrogei. Acțiunile trebuie vândute. Mâine cine vine... Eu rămân cu 10%. 

Am făcut ce am putut în acești 14 ani. Acum să vină alții, că eu vreau să continui cariera de manager. Că o fi aici, că o fi în altă parte... Eu nu mai am de unde. Nu pot mai mult. Să mă duc an de an să debitez cu 3 milioane... Faceți voi! Eu nu mai vreau! Nu mai pot! Îmi ajunge. Nu vreau să mai fiu acționar majoritar. Spun asta de 3, 4, 5 ani”, a mai declarat Gică Hagi.

Cum sunt împărțite acțiunile de la Farul

  • Gică Hagi - 79,9%
  • Rivaldo - 10%
  • Ciprian Marica - 10%
  • Zoltan Iasko - 0,1%

Citește și:

Gică Hagi, nemulțumit după Sepsi - Farul: „Să fim sinceri...”
Sepsi - Farul
Gică Hagi, nemulțumit după Sepsi - Farul: „Să fim sinceri...”
Ovidiu Burcă surprinde: „El e cel mai talentat jucător pe care l-am antrenat”
DINAMO
Ovidiu Burcă surprinde: „El e cel mai talentat jucător pe care l-am antrenat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
parachioara5
parachioara5  •  20 Februarie 2024, 08:45

...sa se retraga din fotbal ...dar n avem noi norocul acesta...

tomitan
tomitan  •  19 Februarie 2024, 23:22

1.Deci Hagi ,nu mai vrea sa fie actionar majoritar.Bun, il opreste cineva să-și vânda actiunile?Il opreste cineva să listeze Farul la BVB ( ar fi chiar o premiera).NU.Atunci de ce se văicăreste? 2."Dacă tot județul vrea să fie cel mai bun, trebuie să fie o schimbare totală. Dacă se vor face aceste lucruri, Farul va fi mare. " -Adică? Primaria & CJC să cumpere partea lui Hagi ?Să facem un CSM? Păi ,Nea Gică nu asta este calea.Autoritatile sa se implice in infrastructură,să construiasca stadioane ,săli de sport etc.iar cluburile trebuie sa fie private,asa functioneaza in occident. 3.CSM urile,HCM urile ,reprezinta relicvele unor mentalitati comuniste si entitati de sifonat banul public de catre politicieni.

Copenhaga1970
Copenhaga1970  •  19 Februarie 2024, 22:58

Ce iese atunci când un gesepist vrea să spună ceva și nu poate: „Domeniul ales de Hagi, publicitatea, este unul de miliarde de euro la nivel global”

Vezi toate comentariile (3)
Comentează