FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi are planuri mari la Viitorul: investiție de 2,7 milioane de euro!

Gică Hagi vrea să investească 2,7 milioane de euro la Viitorul
Gică Hagi vrea să investească 2,7 milioane de euro la Viitorul

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 11:04

Gică Hagi, patronul Viitorului, are planuri mari pentru echipa sa și ar plănui o investiție de aproximativ 3 milioane de euro în baza sportivă de la Ovidiu.

Hagi are în plan să extindă și să modernizeze Academia Gheorghe Hagi și ar urma să facă un împrumut în valoare de 2,7 milioane de euro. Banii vor fi contractați sub forma unui credit pe 10 ani, potrivit profit.ro. 

De-a lungul anilor, Hagi a mai luat un împrumut de 1,3 milioane de lei, pentru primele jucătorilor care au câștigat camponatul în 2017, și unul de 2,5 milioane de lei.

Gică Hagi face hotel

În luna aprilie, Hagi dezvăluia că are în plan să construiască un hotel în care să fie cazați sportivii de la grupele de juniori. „Academia nu are de suferit. Am început să lucrăm la clădirea din interiorul bazei. Într-un an jumătate, doi, ar trebui să o terminăm, să ne mutăm toți acolo. E un hotel. Am 5.000 de metri pătrați de construit. Sunt birouri, 40 de camere, unde vor sta toți copiii. Tot clubul se va muta acolo”, spunea Gică Hagi.

VIDEO 6 echipe din play-out nu mai vor să joace

Citește mai multe știri din Liga 1 

Gică Popescu, atac la adresa rivalilor înainte de restartul Ligii 1: „Am fost singurul preocupat de situație! M-am săturat să am atâtea opinii”

O nouă controversă în Liga 1! De ce sunt cluburi care nu vor reluarea sezonului » 3 scenarii pregătite de FRF și LPF: fără campioană?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
remarque
remarque  •  19 Mai 2020, 15:14

Cand dispare Hagi, Viitorul nu mai inseamna nimic. Echipa de la tara, fara nume, fara suporteri, fara sens. Singura cale sa evite asta ar fi sa fuzioneze cu Farul. Copiii? Luati pe gratis, toata lumea stie ca daca vrei sa-ti ajunga copilul la lot, musai sa-l dai la Hagi. Altfel nu il baga nimeni in seama. oricat de bun ar fi. S-a mai discutat pe tema asta. In fine. Din partea mea Hagi poate continua. Iar Popescu....e fostul mare fotbalist. Daca nu era Hagi machedonul.....probabil era curatat complet.

fabius_2014
fabius_2014  •  19 Mai 2020, 12:42

Hagi investeste pentru a-si eficientiza afacerea. Este un lucru bun pentru afacerea lui si pentru fotbal.

carol_k
carol_k  •  19 Mai 2020, 12:15

Hagi nu intra in combinatii cu Primarii corupte, Consilii Judetene corupte, Hagi nu fura branduri, impreuna cu politicul... el isi pune averea la bataie, merge pe cont propriu, pana una alta 80% din tinerii care vin la loturi sunt de la el, ori au trecut si i-a readus in forma. Asta stie Hagi, pentru asta o nulitate ca Burleanu nu-l invita la Gala UEFA, pentru asta e apreciat de crema fotbalului european si mondial, de legende ale fotbalului.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează