FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Popescu, atac la adresa rivalilor înainte de restartul Ligii 1: „Am fost singurul preocupat de situație! M-am săturat să am atâtea opinii”

Gică Popescu este președintele Viitorului din iunie 2019
Gică Popescu este președintele Viitorului din iunie 2019

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2020 21:41

Gheorghe Popescu (52 de ani), președintele Viitorului, este nemulțumit de faptul că niciun alt conducător din Liga 1 nu și-a exprimat opinia în această perioadă cu privire la reluarea campionatului din România.

„Lucrurile au evoluat în ultimele 4 săptămâni. Atunci când a izbucnit pandemia, Gică Hagi a propus să fie înghețat campionatul. Nu mai voiam să jucăm atunci. Însă noi acum suntem pregătiți să reluăm meciurile.

Ulterior, eu am fost primul președinte de club care a ieșit public și a ridicat diverse probleme. Am fost singur care s-a preocupat de perioada de pregătire, pentru că era normal să avem un scenariu de începere a campionatului. M-am săturat să am atâtea opinii”, a spus Popescu, la TV Telekom Sport.

Gică Popescu, președinte Viitorul: „Cine îmi plătește mie cei 300.000 de euro?”

Popescu a participat la o emisiune alături de Ionuț Store, ministrul Sportului. Oficialul dobrogenilor a avut o poziție fermă cu privire la startul antrenamentelor. 

„Baciul”, care ocupă funcția de președinte la clubul lui Gică Hagi, spune că o perioadă îndelungată de cantonament n-ar fi o variantă avantajoasă din punct de vedere financiar. 

Cine îmi plătește mie cei 300.000 de euro, cât ar costa cantonamentul? Cum pot să țin jucătorii departe de familii pentru două luni de zile? Să începem în siguranță campionatul din punct de vedere sanitar, dar să și avem banii necesari pentru a îndeplini condițiile! Aceste eforturi financiare aș putea să le fac pentru două săptămâni, dar după aceea aș pune în pericol viitorul clubului pe care îl conduc”, a spus Gică Popescu, la „Starea Nației”. 

VIDEO Gigi Becali va renunța la Marko Momcilovic după acest sezon

Citește mai multe meciuri din Liga 1:

Victor Pițurcă, antrenor la Dinamo: „Era gata, gata totul!” » Dezvăluiri despre o coaliție de proporții

Constantin Budescu, o enigmă pentru Astra: „Nu l-a văzut nimeni. Nu știm cum arată”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mehighms
mehighms  •  18 Mai 2020, 09:46
Postat de invinctus pe 18 Mai 2020, 08:43

Viitorul cel mai *** club cu 12 suporteri in tribuna

esti tu un ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

invinctus
invinctus  •  18 Mai 2020, 08:43

Viitorul cel mai *** club cu 12 suporteri in tribuna

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  17 Mai 2020, 22:55

nu va obliga nimeni sa va pregatiti. Sau sa va prezentati. Stati la plaja si pierdeti prin neprezentare. Cata ipocrizie poate sa existe la omul asta. Pai mai ieri va laudati ca produceti fotbal. Acum nu mai vreti sa-l jucati? Si atunci ce se intampla cu productia? Ce vor spune numerosii suporteri ai Viitorului? Cum veti mai vinde jucatori? Nu va este rusine sa fentati competitia? Sunteti constienti ca trebuie sa ranuntati la o parte din banii de drepturi tv? Viitorul echipa fara sens.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează