FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Victor Pițurcă, antrenor la Dinamo: „Era gata, gata totul!” » Dezvăluiri despre o coaliție de proporții

Victor Pițurcă a fost dorit la Dinamo
Victor Pițurcă a fost dorit la Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2020 19:16

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, afirmă că a fost aproape să preia Dinamo alături de un grup important de investitori. Antrenorul „câinilor” urma să fie Victor Pițurcă.

Dorința lui Dragomir de a se implica la Dinamo este cunoscută, dar apar noi detalii despre proiectul dorit în acel moment. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost evaziv în privința motivului din cauza căruia afacerea a căzut. 

Victor Pițurcă, antrenor la Dinamo

„Gândisem departe, eram vreo 9 oameni, printre ei Nețoiu, Borcea, Badea, Cataramă, Negoiță și el era pe listă. Îl puneam pe Pițurcă antrenor. Discutasem să îl putem antrenor, eram gata gata să băgăm banii. Ei voiau ca eu să fiu președinte, eu nu mai am anii ca să țin la presiuni. Vreau și eu să mai trăiesc 20 de ani. Sunt infleunțe foarte mari la Dinamo. Dacă nu ai cel puțin 3 ani la rând cu câte 5 milioane pe an pentru transferuri, nu te duce la Dinamo. Te măncâncă galeria”, a povestit Dumitru Dragomir la Realitatea Sportivă. 

„Eu aș fi mers alături de specialiști, mă duceam în Argentina în Brazilia să caut jucători”
Dumitru Dragomir

Pițurcă a discutat cu Dinamo

La începutul lui 2018, Victor Pițurcă recunoștea că au existat discuții cu Ionuț Negoiță pentru a veni pe banca lui Dinamo: „N-am discutat cu domnul Negoiţă. Eu vorbeam cu el printr-o persoană. Vorbeam, mă suna, îl suna... Domnul Negoiţă voia să vin de urgenţă să semnăm. În ziua aia am vorbit să vin să semnez”.

Între timp, fostul selecționer s-a răzgândit și spune că singura formație pe care ar mai pregăti-o în România este CSA Steaua. 

VIDEO / Toni Curea spune că partea spaniolă care dorește să cumpere Dinamo a acceptat condițiile puse de Ionuț Negoiță

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO EXCLUSIV Ionuț Negoiță n-a iertat pe nimeni: „Ioan Andone vorbește pe lângă subiect!” + „Pretenții și intoxicări de la spanioli”

Asociatul lui Menendez în negocierile pentru Dinamo: „Am satisfăcut toate doleanțele lui Negoiță, virăm 10 milioane euro în 30 de zile. Mai așteptăm răspuns doar până luni!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
creeperno
creeperno  •  17 Mai 2020, 22:43

S-a razgandit dragomir cand a vazut ca nu mai e nimic de furat

1391972634181505
Adrian Popescu  •  17 Mai 2020, 22:42

GSP ce ai ajuns...Dragomir, Prodanca au ajuns surse de informatii iar Mircea Lucescu considerat vanitos si ratat...Vremurile in care chiar GSP conta au apus de mult...Articolele lui Tolontan sau reprofilarile unor jurnalisti de aici nu pot salba o echipa a carei barca primeste lovituri mortale de la deontologie...

111353770372152
Alumin Ruginoiu  •  17 Mai 2020, 21:25

Dragomir... Nețoiu, Borcea, Badea, Cataramă, Negoiță și el era pe listă. Îl puneam pe Pițurcă antrenor... Vă dați seama ce infecție ieșea ? Căpitane Moby *** , de mizeria asta ce zici ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează