FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Gică Hagi bagă spaima în adversari! Oficialul unei adversare pentru play-off se teme: „Îl cunosc foarte bine”

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2019 17:18

Tibor Selymes, directorul sportiv al celor de la Poli Iași, crede că Gică Hagi are capacitatea de a o scoate pe Viitorul din criză: „Mi-aș dori să prindem noi Top 6, dar mi-e teamă de Gică”.

Lupta pentru locul 6, ultimul care duce în play-off-ul Ligii I, se dă între FC Botoşani, Viitorul Constanţa şi Politehnica Iaşi. Poli poate urca în prima grupă valorică doar dacă bate la Hermannstadt, iar disputa Viitorul – Botoşani se încheie la egalitate. Dacă partida de la Ovidiu nu se încheie remiză, echipa câştigătoare prinde play-off-ul.

Directorul sportiv al Politehnicii, Tibor Selymes, crede că Viitorul e favorită în această luptă.

„Mi-aş dori foarte mult să mergem noi în play-off. Mi-e însă teamă de Gică Hagi, chiar dacă echipa lui nu a mai dat gol de şapte etape. Îl cunosc foarte bine, ştiu ce capacitate are, cum reacţionează în momentele importante, cum scoate echipa din criză. Eu cred că sunt şanse mari să bată Botoşaniul şi să se califice în play-off".

  • Disputele Viitorul – FC Botoşani şi FC Hermannstadt – Poli sunt programate duminică, de la ora 17:00. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, LookTV și TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează