FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Hagi anunță spectacol în duelul cu Mutu: „O să încercăm să ne surprindem”

Gică Hagi, antrenor Farul
Gică Hagi, antrenor Farul

Articol de - Publicat joi, 20 octombrie 2022 13:43 / Actualizat joi, 20 octombrie 2022 15:41

Gică Hagi, antrenorul Farului, a prefațat duelul cu Rapid, din etapa #15 din SuperLiga

  • Rapid - Farul se joacă vineri, 21 octombrie de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Înaintea meciului direct, cele două echipe sunt primele în clasamentul Ligii 1. Farul este prima, cu 33 de puncte, în timp ce Rapid este pe doi, cu 28 de puncte.

Ce mai face Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, care a suferit peste 50 de operații și se pregătește de alte intervenții: „A terminat clasa a 10-a cu media 9,64” + Ce facultate vrea să urmeze
INTERVIU
Ce mai face Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, care a suferit peste 50 de operații și se pregătește de alte intervenții: „A terminat clasa a 10-a cu media 9,64” + Ce facultate vrea să urmeze

„Va fi un meci foarte frumos, echipele sunt în formă. E un meci foarte important, în care sunt 3 puncte puse în joc și nimic mai mult. În meciurile mari trebuie să ai grijă la orice detaliu, atât ofensiv cât și defensiv. Noi sperăm să ne impunem să ne facem jocul nostru, să dictăm ritmul și să luăm cele 3 puncte. 

Echipa noastră e în formă, este printre cele mai bune din campionat, are cele mai multe goluri marcate și foarte puține primite. Cred că avem putere și sperăm să facem față. Ne lipsesc în continuare Nedelcu și Benzar. În rest, suntem cu tot lotul aici. Întâlnim o echipă foarte bună, care are publicul de partea ei”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă. 

Hagi, despre duelul cu Mutu: „Fiecare o să încere să surprindă”

Hagi a vorbit și despre fostul său coleg și elev de la echipa națională, Adrian Mutu, antrenorul Rapidului.

„Cea care va fi mai iute pe tranziție se va impune. Joacă Rapid cu Farul, dar nimic altceva. E doar un meci între cele două cluburi. Antrenorii au nume, se respectă, dar doar atât. Fiecare o să încerce să surprindă, dacă ne putem surprinde cu ceva. 

Nu mă surpinde parcursul Rapidului, mă surprinde parcursul Farului, care este unul exceelent. Nimeni nu credea că Farul va ajunge aici. E meritul jucătorilor, al staff-ului, cu toate că nu suntem clubul cu cei mai mulți bani. Am avut șansă în vară, am creat un lot competitiv, care are însă un singur defect.

Jucătorii nu au fost în cele mai bune condiții. Dacă erau bine fizic, nu ajungeau să joace pentru Farul. Obiectivul nostru e să câștigăm fiecare meci în parte. Noi nu ne uităm pe ce loc suntem, chiar dacă e oxigen și respirăm bine, vor urma multe lupte, trebuie să fim concentrați și montați”, a mai declarat Gică Hagi.

Adrian Mutu, declarații înaintea partidei cu Farul: „Îi așteptăm în Giulești, să vedem care pe care”

Citește și alte știri din Liga 1:

„Voi l-ați făcut să sufere!” » Omul care l-a adus pe Tavi Popescu la FCSB iese la atac: „Ați vrut să vă puneți amprenta”

Eugen Neagoe, înaintea derby-urilor cu CFR Cluj: „Nici teamă, nici insomnii” + Cine câștigă titlul dintre CFR și FCSB

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
octavianus
octavianus  •  20 Octombrie 2022, 15:41

GLUMESC : sunt curios daca finul Mutu o sa fie la fel de galaton ca finul Becali :)) va mai amintit faza cu "imi era frica sa nu-l egalam pe nasul" ? din meciul omeniei :)) lasand gluma, sunt foarte curios cum va trece Rapid cele 4 teste de foc, Farul, CFR, FCSB si Craiova, cred ca acum este momentul adevarului. FRZ si Doamne ajuta !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează