FOTBAL  »  Superliga  »  ITALIA

Gică Hagi e contrariat pe seama unui echipe de tradiție: „Ce are în minus față de Barcelona sau Real? Nimic!”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2020 19:14

Gică Hagi (55 de ani) nu înțelege de ce AS Roma nu se numără printre cluburile care domină fotbalul european. 

Gică Hagi a oferit un interviu amplu în presa din Italia. Printre subiectele abordate de „Rege” s-a numărat și statutul pe care îl are AS Roma, una dintre cele două mari formații ale capitalei, alături de Lazio.

Gică Hagi: „Ce nu are Roma față de Barcelona sau Real?”

„Am vorbit recent cu un prieten de-al meu din Roma şi l-am întrebat de ce nu este şi AS Roma o forţă. Nu a ştiut să îmi răspundă. Roma este un imperiu. Este fosta capitală a Imperiului Roman, capitala Italiei, unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume, cu fani pătimaşi care trăiesc pentru echipă. 

Ştiţi ce cred eu? Că în loc să-şi împingă legendele spre retragere, precum Totti sau De Rossi, ar fi trebuit mai bine să construiască un proiect prin care să lupte în fiecare an pentru a câştiga atât campionatul cât şi Liga Campionilor. Ce are Roma în minus faţă de Barcelona sau Madrid? Nimic”, a spus Hagi într-un interviu acordat pentru Corriere dello Sport. 

Gică Hagi e contrariat pe seama unui echipe de tradiție: „Ce are în minus față de Barcelona sau Real? Nimic!”

Roma, 3 titluri în Serie A

AS Roma este un club înființat în anul 1927. Capitolinii au în palmares 3 titluri de campioni în Serie A, ultimul în sezonul 2000/2001. Au mai câștigat 9 Cupe și 2 Supercupe ale Italiei.

VIDEO / Cum a fost Gheorghe Hagi primit la primul antrenament la Sportul Stundețesc

Citește și alte știri despre Gică Hagi:

Gică Hagi, interviu senzațional în presa din Italia: de ce a ales Real Madrid în loc de AC Milan + incursiune în anii comunismului

Gică Hagi, scandal cu un jucător după FCSB - Viitorul! Schimbat înainte de pauză, a văzut finalul meciului într-o cafenea: „A fost urât! Ne-am certat, nu mai puteam continua”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează