FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi, scandal cu un jucător după FCSB - Viitorul! Schimbat înainte de pauză, a văzut finalul meciului într-o cafenea: „A fost urât! Ne-am certat, nu mai puteam continua”

Gică Hagi, criticat de Pablo Brandan
Gică Hagi, criticat de Pablo Brandan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 11:50

Argentinianul Pablo Brandan (37 de ani) se află în Argentina, unde face școala de antrenori și vorbește despre perioada petrecută în România, amintind de un episod neplăcut cu Gică Hagi.

Fostul mijlocaș a jucat la Viitorul din iulie 2016 până în ianuarie 2017, în sezonul în care Viitorul a câștigat titlul, și spune că nu a primit medalia de campion și că Hagi a exagerat când l-a certat după un meci cu FCSB.

Nu am primit nimic, nici vreo medalie de campion. Nu m-a sunat nimeni! Dar e normal pentru că am jucat numai jumătate de sezon. Am jucat pe mai multe posturi, am jucat ce mi s-a cerut. M-am bucurat foarte mult pentru cei de la viitorul pentru că acolo se muncește 24 de ore din 24.  Era echipă bună acolo, cu Iancu, cu Răzvan Marin, cu Ianis Hagi. de la Viitorul au o mentalitate puternică. 

La meciul din deplasare cu FCSB am avut o discuție cu mister Hagi în vestiar. Nu ştiu la ce s-a gândit, dar a fost ceva urât pentru mine. Eu am fost 100 % pentru Viitorul şi am plecat cu capul sus. A fost un penalty inventat de arbitru, după ce Popa s-a aruncat.  Hagi s-a supărat și a zis că la experiența mea nu trebuia să fac penalty. A fost o ceartă acolo, amândoi avem caractere puternice şi nu mai puteam continua”, a declarat Brandan pentru Oltenia TV.

Ce s-a întâmplat

În noiembrie 2016, după un FCSB – Viitorul 2-0, Gică Hagi și Pablo Brandan au avut un conflict. În acel meci, argentinianul l-a faultat pe Adi Popa în careu, iar Hagi nu l-a lăsat să termine jocul și l-a înlocuit în minutul 34. După schimbare, jucătorul a făcut duş în vestiar şi a părăsit stadionul. A mers la o cafenea de pe Bulevardul Decebal, unde îl aşteptau doi prieteni, din rândul foştilor colegi fotbalişti. Brandan a urmărit de acolo repriza secundă. La finalul confruntării de pe Arena Naţională, Hagi a rămas şocat cand a intrat în vestiar şi a aflat de ceea ce făcuse Brandan.

VIDEO Restricțiile impuse în România după 15 mai

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Gică Popescu, reacție promptă în urma analizei din Gazeta Sporturilor: „Eu am spus două lucruri esențiale!”

Cluburile din Liga 1 se plâng degeaba! Suma uriașă pe care o încasează dacă termină sezonul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  13 Mai 2020, 14:11

Deocamdata Hagi, il platea avea dreptul sal scoada din minutul 1, cum face Petrescu, ca antrenorul raspunde de rezultate nu fotbalsitii, cand echipa nu merge bine sau nus rezultate, conducatorii clubului il da afara cel mai mereu pe antrenor nu 25-30 de fotbalsiti, aia e clar....asa ca oricum privesti lucrurile, Hagi era si patronul si antrenorul.deci el decide ce si cum .....el "taie si spanzura" la Academie, pt ca tot el e cel care plateste...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează