FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi deplânge situația echipei sale: „Hagi nu e bun? «Mi se arată pisica»! Viitorul e singura în situația asta”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2019 21:15

Gică Hagi s-a plâns de lipsa investițiilor din fotbalul românesc și de faptul că Viitorul nu are sponsor principal.

„Ne mirăm că doar televiziuniile dau bani. Stadioanele sunt goale, nu vin sponsorii lângă echipe. Sunt multinaționale care în alte țări dau bani la cluburi, dar nu fac asta și-n România.  Viitorul nu are sponsor. Vă dați seama? Adică Hagi nu e bun?!

E durerea mea. Eu încerc, dar sunt mic, neimportant. Dovadă stă în faptul că Viitorul e singura echipă din Liga 1 fără sponsor. Sunt mic, nu am brand, nu am reclamă. Nu sunt așa important! Nu poate să vină un sponsor lângă Viitorul? De ce să nu se asocieze cu Hagi? Eu pedalez, merg înainte cât pot. Dar «mi se arată pisica», așa elegant. Asta e realitatea”, a declarat Gică Hagi la TV Digi Sport.

Citește și: 

Gică Hagi se revoltă! Semnal de alarmă și mesaj către UEFA: „Domnilor, scularea! Asta e discriminare! De ce am făcut revoluție?” » Ce plan are

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
whiteredarad
whiteredarad  •  03 Mai 2019, 10:51

Eu cre ca statul nu a facut legi care sa ii imbie pe cei cu bani sa ii directioneze spre sport. Daca sponsorizarile in sport, in cultura ar fi neimpozitate, daca cluburile ar fi ajutate la plata impozitelor pe salarii ( impozitele sa nu fie ca la o fabrica) ar veni bani mai multi. Apoi se fac stadioane pentru Armata sau Politie...este total anacronic, si prin tara ..DOAR unde sint primari PSD, iar lipsa infrastructuriii se simmte. Cam are dreptate Hagi, MOL investeste la MOLVidi, in Ungaria, desi mare parte din bani ii scoate din Romania. Dacia Renault investeste la ...Udinese,...nu si la FC Arges. Oare de ce ?

demolarii
demolarii  •  03 Mai 2019, 10:32

Ajax joaca semifinala dupa ce a jucat 3 tururi preliminare. Doar ca in Olanda nu vezi meciuri pe cumatrii. Iar fotbalul e produs pentru suporteri, nu pentru " lumea fotbalului". Daca un jucator e bun , are rezultate. Daca nu , ajunge prin Kazahstan.

2439681926056399
Mihalache Nelu Adrian  •  03 Mai 2019, 10:09

Păi cum sa se asocieze brandurile serioase cu fotbalistii care se vând pentru o cupă, un trofeu care nu stiu ce inseamna ala respect. Apropo domnule HAGI cand v-ați răzbunat pe domnul Becali v-ați gândit si la cele câteva milioane de suporteri ai Stelei ? Asteptam scuzele dumneavoastra dar stim ca nu vor banii niciodată. Ce s-ar intampla daca noi suporterii am intra pe siturile viitoarelor echipe ale fiului dumneavoastra si am posta cât de blatist este fiul dumneavoastra ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează