FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CSU CRAIOVA 0-3

video Ce l-a deranjat cel mai tare pe Gică Hagi în meciul cu CS Universitatea Craiova: „E incredibil, nu-mi explic!”

Gheorghe Hagi, 57 de ani, managerul Farului, a acuzat după eșecul dur suferit cu CSU Craiova, 0-3, lipsa duelurilor aeriene câștigate de jucătorii săi. +17   FOTO
Gheorghe Hagi, 57 de ani, managerul Farului, a acuzat după eșecul dur suferit cu CSU Craiova, 0-3, lipsa duelurilor aeriene câștigate de jucătorii săi.

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 10:20 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 10:56

Gheorghe Hagi, 57 de ani, managerul Farului, a acuzat după eșecul dur suferit cu CSU Craiova, 0-3, faptul că jucătorii săi n-au putut să se impună în prea multe dueluri aeriene.

Universitatea Craiova a deschis scorul la Ovidiu dintr-un corner „tranșat” de Jovan Markovic, care a plasat mingea la colțul lung. 

Fără Betancor și Adi Petre, Hagi anunță cu cine o va ataca pe FCSB: „Vine momentul lui”
FARUL
Fără Betancor și Adi Petre, Hagi anunță cu cine o va ataca pe FCSB: „Vine momentul lui”

VIDEO / Gică Hagi, după Farul - CSU Craiova 0-3: „E incredibil ce pățim la fazele fixe”

„Primul gol l-am luat foarte ușor, la o fază fixă. Cel care era în marcaj trebuia să stea în marcaj cu omul. Deja le-am spus jucătorilor că trebuie să câștigi mingea la fazele fixe, că faci zonă sau marcaj nu contează. 

N-am dat cu capul noi la nicio fază fixă pe care am avut-o în atac! Nu pot să-mi explic! Și cred că suntem echipa din campionat care își creează cele mai multe faze fixe, trebuie să dăm goluri multe. Noi la faze fixe... Când e defensiv, stăm cu inima mică, trebuie să punem toată echipa în careu. 

E incredibil! Pentru că lucrăm la antrenamente. Numai cei de la Craiova au dat cu capul, noi stăteam și ne uitam. Trebuie să schimbăm ceva”, a spus Hagi.

58% din duelurile aerieneau fost câștigate aseară de jucătorii de la Universitatea Craiova

FOTO / Cele mai tari imagini din meciul Farul - Universitatea Craiova 0-3

+13 FOTO

Mai multe știri după Farul - CSU Craiova:

După meci, direct la spital » Pigliacelli, cusut de urgență după faultul suferit în meciul cu Farul

Craiova e de neoprit! Groggy, Farul suferă cel mai usturător eșec din acest sezon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
zizu
zizu  •  17 Aprilie 2022, 12:45
Postat de emil1986 pe 17 Aprilie 2022, 11:49

In articol e scris cu totul altceva decat interpreteaza mintea ta *** de anti Steaua/FCSB. Dar n-ar trebui sa ma mir. Asa sunteti toti mimamovistii care nu sunteti in stare de nimic in fotbal de ani buni, dar comentati vrute si nevrute, lucruri izvorate din frustrarea voastra eterna fata de echipa care v-a dat otrava pentru toata viata in sfanta zi de 7 mai. Sa fii iubit si mai putin frustrat! P.S. Atentie la baraj! :))

Scrie în articol ceva de dinamo? Te ai băgat în discuție ca musca în c.. calului cu dinamo și începi și tu cu aberațiile pușcăriașilor tăi cu religia! Vezi că religia învățăturile lui lssus spun să ți iubești aproapele,chiar și pe dinamo! Eventual Kiev dacă tot le scoateți ochii în post ,că i ați ajutat,iar fariseul celălalt îi vorbește de rău pe ucrainieni,tot în post! Asta mai nou,că de altfel ei se dau maaaaari credincioși dar jignesc și măscăresc în post și după! Ca și tine de altfel! În sfânta zi!:))....:))

legio.sud
legio.sud  •  17 Aprilie 2022, 12:38

Hagi dacă vrea sa-i facă un bine lui Radaslavescu sa-l vândă la Craiova ca ajunge fotbalist , își oprește procente și ajuta un mare talent , este cam singurul care poate progresa la Universitatea !

legio.sud
legio.sud  •  17 Aprilie 2022, 12:36
Postat de whiteredarad pe 17 Aprilie 2022, 10:58

Nu se poate performa cu o echipa de " resapati",...sau... " second hand". Ce e trist la Hagi este ca tinerii sai ...sint mai slabi ca..." resapatii". Ala micu, bagat si la nationala este .." schita de fotbalist". Farul fizic...sint slabi.

Corect doar schița !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează