FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL 1-2

VIDEO + FOTO Gică Hagi e un antrenor fericit: „Domnilor, să nu uitați!”

Farul s-a impus în deplasarea cu Rapid, scor 2-1, în runda inaugurală a play-off-ului din Superliga României. Gică Hagi a fost mândru de prestația elevilor lui. +13   FOTO
Farul s-a impus în deplasarea cu Rapid, scor 2-1, în runda inaugurală a play-off-ului din Superliga României. Gică Hagi a fost mândru de prestația elevilor lui.

Articol de , - Publicat vineri, 15 martie 2024 23:00 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 02:59

Farul s-a impus în deplasarea cu Rapid, scor 2-1, în runda inaugurală a play-off-ului din Superliga României. Gică Hagi a fost mândru de prestația elevilor lui.

Farul a făcut un meci excelent la debutul în play-off, iar Gică Hagi a avut multe cuvinte de laudă la adresa fotbaliștilor lui.

Cristiano Bergodi, reacție inimaginabilă după eșecul cu Farul » Haos total în Giulești: dezbinare pe toate planurile
Rapid - Farul 1-2
Cristiano Bergodi, reacție inimaginabilă după eșecul cu Farul » Haos total în Giulești: dezbinare pe toate planurile

Gică Hagi, după Rapid - Farul 1-2

„Știam că întâlnim cea mai în formă echipă, știam că sunt foarte buni pe atac rapid. Ne-am apărat bine, am făcut un efort incredibil. Am lucrat ieșirea din spate, am făcut ce trebuie. E greu să câștigi în Giulești, dar felicitările mele! Unii jucători au excelat, un meci foarte bun. Rapid e rapidă, iute. Trebuia un meci perfect.

A trecut presiunea pentru noi. S-a văzut, am revenit la origini, am început să dăm spațiu celor tineri. Avem copii talentați și le vom oferi minute, o să îi evaluăm. Pentru noi a fost cel mai bun meci din deplasare. Domnilor, să nu uitați că anul trecut am făcut și noi ceva, am fost sus, avem experiență!

Mai multă posesie ar trebui, mai mult cu mingea. Eu îmi doresc mai mult, dar trebuie să avem răbdare. Mă bucur o zi jumătate, poate le mai dau o zi liberă acum. Apoi revenim la treabă, o să avem miercuri și vineri două meciuri amicale”, a spus Gică Hagi la Orange Sport.

Întrebat dacă Louis Munteanu ar trebui convocat la echipa națională. Hagi a spus: „E întrebarea pe care le-o puneți tuturor. El trebuie să se gândească la ce treabă avem noi, să se refacă. Aleargă foarte mult pentru un atacant, face un efort incredibil. Nu sunt dubii cu Louis, îl cunoaștem. Marchează, știe jocul”.

Cojocaru e talentat, încă nu are continuitate. Nici în Academie nu a avut. În a se antrena foarte bine, în a progresa. Trebuie să mai învețe, dar talent are mult
- Gică Hagi

FOTO. Haos în Giulești, la Rapid - Farul

Scandalul în care au fost implicați mai mulți membri marcanți ai Peluzei Nord, în frunte cu liderul Liviu „Bocciu” Ungurean, a avut urmări inimaginabile la Rapid. Ultrașii n-au încurajat echipa, au protestat, asta ducând la un eșec în fața Farului.

Rapid - Farul / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
+40 FOTO

Rapidiștii s-au considerat nedreptățiți și de arbitrajul lui George Găman. Cel mai vocal a fost chiar Cristiano Bergodi. Imediat după fluierul final, antrenorul italian a sprintat către „central”. A fost ținut cu greu de Ionuț Voicu.

Fotbaliștii nu s-au dus în fața Peluzei după meci. Au mers și au salutat suporterii de la Tribuna 2. Singurii chemați de ultrașii Peluzei Nord au fost primii doi căpitani, fundașii centrali Cristian Săpunaru și Paul Iacob.

Detalii esențiale din cazul care a zguduit clubul Rapid și fotbalul românesc:

  • Este vorba despre un dosar penal de amploare instrumentat de procurorii DIICOT;
  • Daniel Niculae e suspectat că ar fi complice cu liderii de galerie de la Rapid în vederea introducerii materialelor pirotehnice în stadion;
  • Procurorii au pus în aplicare 28 de mandate de aducere și au percheziționat locuințele suspecților;
  • Au fost găsite arme de foc, puști și pistoale!
  • La audieri au fost aduși până acum mai mulți lideri de galerie de la Rapid.
  • Daniel Niculae a părăsit sediul poliției după două ore de audieri și va fi cercetat în stare de libertate. Ce riscă (AICI), dacă va fi găsit vinovat
  • Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect! Are același statut cu „Bocciu”
  • Liderul galeriei Rapidului a fost reținut pentru 30 de zile.

Citește și alte știri din Superligă:

Răzvan Burleanu, vești importante pentru formațiile din primele două ligi » Au fost anunțate datele
CEx
Răzvan Burleanu, vești importante pentru formațiile din primele două ligi » Au fost anunțate datele
FCSB vs. Rapid, comparație amplă în direct » 7 criterii esențiale au stabilit o diferență URIAȘĂ!
FCSB vs. Rapid
FCSB vs. Rapid, comparație amplă în direct » 7 criterii esențiale au stabilit o diferență URIAȘĂ!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ghioroiu
ghioroiu  •  16 Martie 2024, 11:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tk2014
tk2014  •  16 Martie 2024, 10:27

nu uit, king, nu uit. nu stii sa pierzi, nici sa castigi. cu fiecare interviu ma convingi ca locul tau e in peluza lui corsicanu. te pliezi perfect pe mentalitatea de victima ‘singura impotriva tuturor’. daca il iei si pe xavi cu tine, ar fi super.

Nini
Nini  •  16 Martie 2024, 09:26

Cum să nu fie fericit când a intrat în primele 6 doar cu ajutorul arbitrilor și acum tot cu ei îl ajută pe finu. Marele jucător a ajuns sforar,Dumitrescu, ul ligii. Curios e că și gsp nu are curajul să spună adevărul. La toți le este frică că o să-i certe Hagi."Analiștii" tv Dumitrescu, Panduru, etc devin ridicoli când vorbesc de Farul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close