FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi e nemilos! L-a dat afară pe jucătorul care a pariat pe un meci al Viitorului

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 08:49

Viitorul a anunțat azi că atacantul Mihai Voduț, 24 de ani, nu mai este jucătorul echipei.

Viitorul a emis un comunicat în care anunță că a rupt contractul lui Mihai Voduț. Decizia vine după ce fosta iubită a jucătorului a făcut public faptul că acesta i-ar fi cerut să parieze în numele lui pe un meci al Viitorului. (Detalii AICI)

„FC Viitorul anunță încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Mihai Voduț. Începând de astăzi, 22 ianuarie 2019, Mihai Voduț nu mai este jucătorul formației constănțene” comunicat Viitorul

Mihai Voduț a fost legitimat prima dată la Viitorul în 2013, când a fost adus de la Chindia și a mai jucat la FC Voluntari. A devenit un jucător important pentru Gică Hagi în urmă cu un sezon, iar în această ediție a Ligii 1 are 2 goluri în 15 meciuri.

Citește și: 

Răspunsul FRF în cazul fotbalistului de la Viitorul prins că paria! Comisia de Integritate s-a autoseziat

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
adiktedz
adiktedz  •  22 Ianuarie 2019, 15:50
Postat de vladutz13 pe 22 Ianuarie 2019, 11:06

Pariurile sunt o boala complet ignorata in Romania. Sunt mai multe case de pariuri decat farmacii si nu am auzit pe nimeni sa discute reducerea numarului lor, poate interzicerea pariurilor complet. Pariaza si minorii fara probleme...

Daca si Liga 1 este Liga 1 "betano" la ce sa te astepti, am vazut sezonul asta blaturi pe fata fara nici o remuscare dar acolo se inchid ochii.

polistul68
polistul68  •  22 Ianuarie 2019, 12:12

Fosta iubita a declarat ca....sincer, chiar mi se pare penibil....e o acuzatie grava, care trebuie dovedita...in mom in care FOSTA declara ceva ziarului Can-Can....mie imi suna a razbunare.

mosvasile
mosvasile  •  22 Ianuarie 2019, 11:58

Mizerabil caracter mai au GSP-istii,cu delatiunile lor!Au parat pana si Romania la UEFA, cerand sa se anuleze rezultatul meciului amical cu Belgia(2-1),chipurile pentru ca ar fi folosit un numar mai mare de schimbari decat cele convenite.Belgienii nu au avut nimic de reclamat, iar cei de la UEFA i-a trimis la cersit,adica sa se milogeasca la Becali-dar ei nu s-au lasat si au facut iar o reclamatie scrisa!Iar cu bietul Vodut,ce au avut ei de castigat ca jucatorul a fost dat afara?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează