FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FC VOLUNTARI 2-0

Gică Hagi, elogii pentru noua stea de la Viitorul: "E cel mai în formă! Dacă era croat, costa milioane"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 10:28

După Viitorul - FC Voluntari 2-0, Gică Hagi, managerul echipei constănțene, a vorbit despre Denis Drăguș, atacantul de 19 ani al echipei sale, autor al unui gol în meciul cu ilfovenii.

"Cristi Sava (n.r. antrenor secund la Viitorul) l-a adus pe Drăguş. El m-a convins să-l bag atacant. Mulţumesc, Cristi! Ai făcut un lucru extraordinar pentru un jucător de mare perspectivă. Poate ajunge printre cei mai buni din România. E valoros și foarte bun. Trebuie să gestionăm bine tinerețea lui.

Dacă Drăguş era sârb sau croat, vă daţi seama cât valora? Costa milioane. Drăguş e cel mai în formă în această perioadă. Trebuie să ai răbdare, să nu pui presiune presiune. Astfel de jucători au nevoie de răbdare şi de timp ca să demonstreze. O să fie cam greu de cumpărat. Şi el, şi Ianis. Poate nu o să mai transferăm aşa de uşor. Se pot schimba multe", a declarat Hagi la conferința de presă.

În acest start de sezon, Denis Drăguș, crescut la Academia Hagi, se află într-o formă excepțională, marcând 4 goluri în 6 meciuri, în toate competițiile.

Citește și: Surpriza neplăcută trăită de Hagi înaintea meciului cu Voluntari: "Aveam la mine tricou de schimb și am plecat"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
unnumenormal
unnumenormal  •  07 August 2018, 18:51

"Daca era croat, valora milioane". Pai Gica, "fa-l" croat... asa cum NU ai reusit cu marea majoritate a celor pe care i-ai crescut (exceptia se numeste Razvan Marin)... Mi-au ramas intiparite in minte imaginile cu tine impingand unul din proprii jucatori inapoi in teren in timp ce el se prefacea ca e accidentat, parca spunandu-i "lasa prostiile si hai la joc". M-am gandit atunci ca "uite ma, poate chiar o sa scoata ceva din academia asta" ... dar vazandu-l pe Ianis cum baga Caragiale la fiecare atingere a adversarului mai rau ca Neymar incep sa imi dau seama cam de ce toti care pleaca pe afara se intorc (bine, nu e unicul motiv ).

831959706877275
Cristian Baltaru  •  07 August 2018, 16:14

Gică Hagi,din păcate pentru fotbalul românesc,a devenit un simplu tarbagiu care-și vinde marfa după ce face 3-4 jocuri bune,încercând (și reușind,din păcate)să prostească pe mulți cu ,,perlelele'' sale.Se vrde cât de bună-i echipa sa,Viitorul Constanța în cupele europene la fotbal,unde an de an se face de râs,face de râs și țara,iar coeficientul U.E.F.A. de țară,atât cel anual,cât și cel cincinal,suferă la greu din cauza asta.

cracker
cracker  •  07 August 2018, 14:59

Tot va luati de el, aia e, ce-i drept la limba romana e praf, dar la fotbal e academician, si are ochi la jucatori, stie cum sa-i motiveze, nu vedeti cum joaca la echipa lui pentru cele mai mici salarii din liga I , si cand ajung pe la alte echipe din tara sau strainatate, nu stiu cum sa-i motiveze, banii nu sunt mereu un factor motivator, iti dau de 5 ori mai mult nu este de ajuns, ca ei joaca la fel si pentru 3 mii si pentru 10 mii, trebuie sa ai pe cineva care sa stie cum sa te aseze pe teren, sa-ti explice fotbalul, sa stii ce ai de facut. Ceea ce spuneti despre el, e valabil si pentru voi, invers proprortional, sa inchida gura ca nu stie sa se exprime, inchideti si voi calculatorul, iesiti de aici ca nu stiti nimic despre fotbal, doar comentati aiurea si pe langa. El are dreptate in ceea ce spune, dac acest copil, era in Croatia , deja era in vizorul celor mai bune echipe iar pretul de pornire era de 10-15 ori mai mare decat in Romania...asta este vina celor care au adus fotbalul in acest prag, sa ne vindem valorile pe bani putini

Vezi toate comentariile (7)
Comentează