FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FC ARGEȘ 1-0

Farul nu mai poate prinde locurile europene, dar Hagi avertizează: „Mergem să ne găsim dreptatea!”

Gică Hagi, antrenor Farul
Gică Hagi, antrenor Farul

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 19:53 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 20:21

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul-finanțator de la Farul, a comentat victoria de astăzi cu FC Argeș, 1-0. Totodată, a anunțat că „mergem să ne găsim dreptatea”, după ce echipa sa nu a primit licența pentru ediția viitoare a cupelor europene.

Hagi s-a declarat mulțumit de jocul prestat de „elevii” săi, deși a observat anumite inexactități în ultima treime. „Regele” le găsește explicabile, având în vedere vârsta jucătorilor de atac ai Farului.

Dan Petrescu a făcut iureș la conferință: „Sunt șocat de ce se întâmplă la Voluntari - FCSB! Bă, băieți, FRF, LPF, răspundeți!”
CFR Cluj - CSU Craiova
Dan Petrescu a făcut iureș la conferință: „Sunt șocat de ce se întâmplă la Voluntari - FCSB! Bă, băieți, FRF, LPF, răspundeți!”

Gică Hagi, după Farul - FC Argeș 1-0

„O victorie meritată, am făcut un fotbal bun chiar dacă a fost această căldură. Am avut ocazii, chiar dacă n-am fost atât de fini la ultima pasă, în careu. Am produs mult fotbal cu acești băieți tineri. Suntem pe drumul bun, arătăm că merităm să fim aici. Suntem în spatele celor 3 echipe mari care au vrut să câștige titlul. E un lucru bun.

Echipa a făcut multe lucruri în atac, a avut ocazii, dar trebuie să fim mai concreți. Nu uitați că jucăm în atac cu 2002, 2006, 2004 (n.r. - anii de naștere ai jucătorilor). Vi se pare așa ușor? Dar ne asumăm asta.

Mai avem de lucrat, ne dorim să jucăm mai bine. E nevoie de răbdare, timp, nu putem să facem totul deodată cu banii pe care îi avem. Dar sunt mulțumit de efortul jucătorilor, de cum s-au apărat”, a declarat Hagi la microfonul DigiSport.

Gică Hagi, despre... 

... Enes Sali: „Cred că a fost cel mai bun, a intrat foarte bine, a făcut o repriză foarte bună. Mai are de învățat să ia decizii în anumite momente. Am stat cu el de vorbă o oră astăzi, e un copil foarte bun, care crește. Trebuie să avem grijă de el, e un copil până la urmă. E mic, dar foarte iute”.

... faptul că Farul nu a primit licența pentru cupele europene: „Ne-a surprins total, dar mergem să ne găsim dreptatea. Am vorbit înainte să facem orice mișcare. E o neînțelegere, sper să putem juca în Europa”.

În urma victoriei de astăzi, Farul urcă provizoriu pe locul 4 în play-off, ajungând la un total de 32 de puncte. Echipa lui Gică Hagi are un punct peste FC Voluntari și 13 sub CSU Craiova, cu o etapă înainte de finalul sezonului. 

Așadar, Farul nu poate încheia sezonul mai sus de locul 4, poziție care NU conferă participarea în competițiile europene. 

Mai multe știri din Liga 1: 

MM Stoica pune presiune înainte de FC Voluntari - FCSB: „Cred că nu-și va compromite imaginea și cariera”

A fost aleasă viitoarea siglă a lui Dinamo! Final în procesul de vot

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
108779877311497
George Ionescu  •  15 Mai 2022, 05:36

...hagi nu sunteti buni de nimik ...ati pierdut europa ...uite voluntari cum face egal cu fcsb ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează