FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A fost aleasă viitoarea siglă a lui Dinamo! Final în procesul de vot

Variantele de siglă dintre care s-a ales
Variantele de siglă dintre care s-a ales

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 18:32 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 18:47

Procesul de votare pentru noua siglă a lui Dinamo s-a încheiat. Varianta preferată de suporteri, care a obținut de departe cele mai multe voturi pe Facebook, este câștigătoare!

Sigla lui Dinamo începând din sezonul viitor a fost aleasă. Cele 5 comisii de vot și-au exprimat preferințele, iar varianta care a obținut cele mai multe voturi a fost prezentată oficial de clubul din Ștefan cel Mare.

Scandal după barajul de azi din Liga 2! Ultrașii i-au dezbrăcat pe jucători
BARAJ
Scandal după barajul de azi din Liga 2! Ultrașii i-au dezbrăcat pe jucători

Viitoarea siglă a lui Dinamo a fost aleasă

Este vorba despre logoul în formă de scut, cu o impunătoare literă „D” în mijloc și margini aurii. Aceasta va fi stilizată, iar varianta finală prezentată după returul barajului de menținere/promovare în Liga 1, programat pe 29 mai.

A fost aleasă viitoarea siglă a lui Dinamo! Final în procesul de vot
Viitoarea siglă a lui Dinamo

Procesul de vot pentru noua emblemă a clubului nostru s-a încheiat astăzi, 14 mai 2022, chiar în ziua în care Dinamo București aniversează 74 de ani în fotbalul românesc, doar în prima ligă. 

Cea mai frumoasă propunere venită din partea fanilor a fost votată! Mulțumim pentru susținere tuturor celor cinci comisii formate pentru alegerea noului logo, suporteri, legende ale clubului, DDB, cei mai importanți jucători, antrenori ai grupelor de juniori și reprezentanți de marketing ai clubului! 

Urmează stilizarea și realizarea manualului de brand, urmând ca după ultimul meci oficial din această ediție de campionat, returul barajului pentru menținerea în prima ligă, să prezentăm noua siglă cu care clubul Dinamo București se va prezenta în sezon următor. 

Noul logo va deveni oficial începând cu sezonul competițional 2022-2023, urmând a fi prezent pe toate echipamentele de joc ale echipei noastre, dar și pe produsele oficiale, în magazinul online și în magazinul de prezentare al clubului

- Comunicat Dinamo

Gazeta a discutat cu suporterul care a realizat sigla

Zilele trecute, GSP a luat legătura cu suporterul care a realizat viitoarea siglă a lui Dinamo. Acesta se numește Sebastian-Ioan Filipescu, are 25 de ani, și este stabilit de la 14 ani în Ludwigsburg, Germania, în apropiere de Stuttgart.

„Nu sunt specialist în design, lucrez în domeniul automatizărilor industriale. Chiar nu mă așteptam ca sigla făcută de mine să fie votată atât de mult, 11 mii. Wow! Nu știu ce-i determină pe oamenii să o voteze. Am încercat să o fac cât mai simplă. Probabil, oamenii au întipărit ceva în minte și le place culoarea aurie din jurul siglei.

Cam 4-5 ore mi-a luat să o realizez. Am învățat să fac sigle din joacă, am făcut multe pentru echipele pe care le construiam ca să joc cu prietenii pe calculator”, a explicat Sebastian, care provine dintr-o familie de dinamoviști din Alba Iulia. Interviul integral, AICI!

Cine a votat pentru noua siglă a lui Dinamo

  • suporterii, pe pagina oficială de Facebook a clubului; 
  • reprezentanți ai DDB, acționar minoritar al clubului;
  • legendele clubului;
  • cei mai importanți jucători din lotul actual și din o parte din antrenorii de la grupele de juniori ale clubului; 
  • reprezentanții de marketing ai clubului.

Gazeta, confirmată de CCA! » Arbitrul delegat la CFR - CSU Craiova

Dan Petrescu a făcut iureș la conferință: „Sunt șocat de ce se întâmplă la Voluntari - FCSB! Bă, băieți, FRF, LPF, răspundeți!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
122173887137275
Lukain Orwel  •  14 Mai 2022, 20:59

Anosta, fara culoare, lipsita complet de personalitate, fara simbolistica care individualiza clubul (cainii rosii) desemata de un amator care se declara si el surprins, pe scurt, jenanta! De fapt, in ton cu realitatea in care traieste Dinamo, de ani buni...

blackbeauty1
blackbeauty1  •  14 Mai 2022, 20:20
Postat de titiduru22 pe 14 Mai 2022, 20:03

Sigur de parca lui Gigi ii merge bine cu verzele alea :)))

pai tinand cont ca a luat o suma inuman de mare pentru man anul trecut,eu spun ca ii merge bine. asa ca idee,o sa jucam pentru al 20-lea an la rand in europa. in ultimi 70 de ani am fost in proportie de aproape 80% tot timpul campioni si vicecampioni. suntem cea mai prolifica echipa din punctul asta de vedere din sistemul nostru solar.

rocky5
rocky5  •  14 Mai 2022, 20:19
Postat de Christian Ciuca pe 14 Mai 2022, 19:29

Prea simplista, bazica, fara vreo personalitate... era de o mie de ori mai frumoasa sigla clasica de dinaunte cu cei doi patrupezi...

*** sunt demult antamate de altă grupare....;)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează