FOTBAL  »  LIGA 2  »  BARAJ

foto Scandal după barajul de azi din Liga 2! Ultrașii i-au dezbrăcat pe jucători

Politehnica Timișoara a pierdut acasă cu FC Brașov, scor 1-2, în prima manșă a barajului menținere în Liga 2. Returul se va disputa pe 21 mai, la Brașov. Fanii bănățenilor n-au primit deloc bine eșecul de azi.
Politehnica Timișoara a pierdut acasă cu FC Brașov, scor 1-2, în prima manșă a barajului menținere în Liga 2. Returul se va disputa pe 21 mai, la Brașov. Fanii bănățenilor n-au primit deloc bine eșecul de azi.

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 17:39 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 18:29

Politehnica Timișoara a pierdut acasă cu FC Brașov, scor 1-2, în prima manșă a barajului de menținere în Liga 2. Returul se va disputa pe 21 mai, la Brașov. Fanii bănățenilor n-au primit deloc bine eșecul de azi.

Programul complet din Liga 2

La finalul partidei, galeria gazdelor s-a răzbunat pe jucători și le-a cerut să dea jos tricoul alb-violet, notează sport.ro.

Elevii lui Nicolae Croitoru s-au conformat și, cu capul aplecat, au renunțat la echipament în drumul de la galerie spre vestiare.

Scandal după barajul de azi din Liga 2! Ultrașii i-au dezbrăcat pe jucători
Captură: sport.ro

De asemenea, sursa citată informează și că fanii Timișoarei au încercat să intre apoi peste jucători la vestiare.

Nu ar mai fi prea multe de zis, cert e că nu trebuia să ajungem în situația asta. Deja este un film care se repetă. Începem bine jocul, am făcut 1-0, am avut şi ocazie de 2-0, după care, după pauză, totul s-a rupt. Am primit două goluri, destul de uşor zic eu, deşi eram avertizaţi că au jucători care centrează foarte bine, au atacanţi de calitate... Dacă în prima repriză am reuşit să blocăm lucrurile astea, în repriza a doua nu am mai reuşit şi totul s-a năruit. Ne-am pierdut luciditatea, am fost haotici în tot ce am făcut.

Am fost motivaţi, chiar şi la pauză discutam că suntem în grafic, trebuie să rămânem la fel de motivaţi, va trebui să ne mai căutăm situaţii să înscriem şi un al doilea gol, dar ceva se întâmplă de fiecare dată. Sigur, poate au fost şi accidentările, care astăzi chiar au venit în lanţ, una după alta, schimbările pe care le-am făcut, le-am făcut doar pe accidentări, forţaţi de situaţia din teren. Dar nu e nicio scuză, nu avem voie să avem nicio scuză… E greu de crezut că poţi să ai patru schimbări pe accidentări…

Nicolae Croitoru, antrenor Politehnica Timișoara

E o victorie importantă, dar nu decisivă. Mai avem o repriză, suntem la pauză, avem avantaj. E clar că nu vom aţipi, nu vom adormi 
Călin Moldovan, antrenor FC Brașov

Politehnica Timișoara - FC Brașov 1-2 în manșa tur a barajului de menținere în Liga 2

Politehnica Timișoara a început în forță turul barajului cu Brașov. Andrei a deschis scorul în minutul 6, cu o execuție din lovitură liberă, de la aproximativ 25 de metri. Mijlocașul a șutat peste zid, la colțul scurt. Portarul Popescu a plonjat în disperare, dar nu a reușit să oprească balonul.

Repriza secundă a început cu Brașov în atac. Oaspeții au reușit egalarea în minutul 53, după execuția cu călcâiul semnată de Negrean, în urma unei centrări venite din partea dreaptă. Brașovenii nu s-au lăsat și au lovit din nou. Piper a marcat din interiorul careului, cu un șut la colțul lung, pe jos (67).

Patru dintre cele 5 echipe retrogradate în Liga 3 sunt deja cunoscute. Din grupa A de play-out au picat în „C” Dacia Unirea Brăila și Dunărea Călărași, în timp ce din grupa B au retrogradat Astra Giurgiu și Unirea Constanța.

Ultima echipă retrogradată va fi stabilită de un baraj între echipele de pe locul 5 în cele două grupe de play-out, FC Brașov (grupa B) și Politehnica Timișoara (grupa A).

26 de punctea adunat FC Brașov în acest sezon de Liga 2. Bănățenii au încheiat stagiunea cu 28 de puncte

Mai multe știri din Liga 2: 

U Cluj - Hermannstadt, duel pentru un loc în Liga 1 la anul » Scenariile în care cele două echipe ar promova

Mario Bratu, eroul promovării Petrolului: „Cea mai frumoasă zi din viața mea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
4413192018706888
Dragan Turcin  •  14 Mai 2022, 23:34

Voi aveți grija rapidului, a-ți venit la Arad să-i susțineți, sigur vor venii și ei la Brașov. Dumnezeu nu bate cu bâta, țineți voi cu regățenii, de fapt și voi sunteți olteni.

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  14 Mai 2022, 23:04

Parca-i blestemata Poli.Speram ca vin si zile bune.

694663087795468
Cojo Ioan  •  14 Mai 2022, 22:00

cand te bate Brasov nu mai ai nici o scuza ,acest proiect a fost de la inceput sortit esecului,fara un stadion adevarat,cu un antrenor care nu are experienta si un lot care nu e prea competitiv e greu sa faci ceva,seamana cu alta echipa din liga 1 nu dau nume

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close