FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL ÎN LIGA 1

VIDEO / EXCLUSIV Mario Bratu, eroul promovării Petrolului: „Cea mai frumoasă zi din viața mea!”

Mario Bratu (19 ani) a marcat golurile Petrolului în meciul promovării, victoria 2-0 împotriva Concordiei Chiajna. +29   FOTO
Mario Bratu (19 ani) a marcat golurile Petrolului în meciul promovării, victoria 2-0 împotriva Concordiei Chiajna.

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2022 21:36 / Actualizat luni, 09 mai 2022 21:55

Mario Bratu (19 ani) a marcat golurile Petrolului în meciul promovării, victoria 2-0 împotriva Concordiei Chiajna. 

Petrolul revine în Liga 1 după o pauză de 6 ani. Promovarea a fost adusă de un puști crescut în academia clubului. Mario Bratu a înscris două goluri superbe, cu șuturi din afara careului de 16 metri.

Exploziv! Șefii Stelei au fost la FRF și spun că vor juca barajul pentru Liga 1: „Ministrul Dîncu a zis să folosim orice cale” + cum blochează venirea FCSB-ului în Ghencea
CSA Steaua
Exploziv! Șefii Stelei au fost la FRF și spun că vor juca barajul pentru Liga 1: „Ministrul Dîncu a zis să folosim orice cale” + cum blochează venirea FCSB-ului în Ghencea

VIDEO Mario Bratu, eroul promovării Petrolului: „Cea mai frumoasă zi din viața mea”

„Astăzi am simțit ceva unic. Este al patrulea an în care încercăm promovarea, am fost aici de la început, am suferit. Sunt foarte fericit că am marcat cele două goluri care au dus echipa în Liga 1. 

Eram copil de mingi când Petrolul juca în cupele europene cu Plzen, am visat mereu să ajung aici. M-am simțit special alături de fani. A fost cea mai frumoasă zi din viața mea. 

Aici, la Ploiești, sunt suporteri foarte fanatici. Sincer, anul viitor aștept meciul cu FCSB de pe Arena Națională. Mi se pare cel mai frumos stadion, cel mai important. Sper să debutez acolo! Vreau să și marchez”, a spus Mario Bratu, pentru GSP.ro.

Fotbalistul meu favorit este Leo Messi, iar din România îmi place Dennis Man. Chiar nu m-am gândit unde aș vrea să joc în viitor, am timp să o fac
- Mario Bratu

VIDEO Promovarea Petrolului în imagini » Cele mai frumoase momente surprinse de reporterii GSP pe ”Ilie Oană”

Citește și alte știri din Liga 2:

Ianis Zicu dă vina pe Niculescu pentru rezultatele Concordiei: „Și-au asumat. Ce să faci în condițiile astea?”

VIDEO Petrolul a promovat, dar viitorul e incert: „Am pus viitorul familiei în pericol, dar acum fac un apel la autorități”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
631519514152791
Mircea Voica  •  10 Mai 2022, 13:47

asta joaca fotbal.......zici ca-i subnutrit............

matboogie
matboogie  •  09 Mai 2022, 23:18

Pe ce post joaca, e bun??

380912830348081
Gogu Steriade  •  09 Mai 2022, 22:44

Aoleu, îmbrăcate repede că îl oftici pe Adama Traore!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează