FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL ÎN LIGA 1

VIDEO Petrolul a promovat, dar viitorul e incert: „Am pus viitorul familiei în pericol, dar acum fac un apel la autorități”

Petrolul Ploiești a învins-o pe Concordia Chiajna, scor 2-0, și a promovat matematic în Liga 1! „Lupii galbeni” revin pe prima scenă după 6 ani. +29   FOTO
Petrolul Ploiești a învins-o pe Concordia Chiajna, scor 2-0, și a promovat matematic în Liga 1! „Lupii galbeni” revin pe prima scenă după 6 ani.

Articol de , - Publicat luni, 09 mai 2022 19:54 / Actualizat luni, 09 mai 2022 20:35

Petrolul Ploiești a învins-o pe Concordia Chiajna, scor 2-0, și a promovat matematic în Liga 1! „Lupii galbeni” revin pe prima scenă după 6 ani.

Nicolae Constantin, antrenorul Petrolului, și Claudiu Tudor, directorul sportiv al clubului, au fost luați pe sus de jucători în momentul interviurilor. Ambii oficiali au atras atenția asupra problemelor financiare. 

Petrolul a promovat matematic în Liga 1 » Fanii au intrat pe gazon!
play-off
Petrolul a promovat matematic în Liga 1 » Fanii au intrat pe gazon!

VIDEO Nicolae Constantin, antrenorul Petrolului, după promovarea în Liga 1

„Nu se compară meciurile trăite ca fotbalist, cu cele trăite ca antrenor. E consum mult mai mare. Eu am trei luni zile nedormite. Nici nu știu ce urmează, lăsați-ne să ne pregătim pentru ultimul meci. Ce ați auzit în presă, e milizic față de situația reală prin care am trecut noi, de problemele de aici. Orașul trebuie să aibă încredere în echipa asta!

E important pentru mine, dar nu e la fel de important ca pentru orașul Ploiești. Familia pe care am reușit să o formăm în vestiar ne-a făcut să ajungem aici”, a spus Nicolae Constantin pentru GSP.ro.

Am împrumutat clubul, am pus viitorul familiei în pericol, dar totul a decurs OK. Merită pentru acești suporteri minunați. Acum fac un apel pentru autorități, s-au bătut cu pumnul în piept că ne vor ajuta, sper să vină alături de noi. Avem nevoie!
- Claudiu Tudor, director sportiv Petrolul

VIDEO Imagini senzaționale pe „Ilie Oană”, după promovarea în Liga 1

Citește și alte știri din Liga 2:

Fanii CSA Steaua, mesaj dur pentru Gigi Becali » Cum au transmis că nu o vor pe FCSB în Ghencea

FOTO L-a umplut de sânge » Moment violent în Petrolul - Chiajna! „Roșu” direct arătat de arbitru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
opinez
opinez  •  10 Mai 2022, 10:08
Postat de vasileroaita pe 10 Mai 2022, 04:06

CFR Cluj sigur nu are asemenea sponsori! Cred ca nici FCSB și FCU Craiova. Restul... toacă bani publici!

Intr-adevar FCSB si CSU au ca sponsor principal o firma privata Retrocedari Sifonate SA. Iar la CFR nici vorba de ban public ci Sageti pentru Sifonate Bani Publici SA sau Nelu Varga si Prietenii. Privati toti.

fibra
fibra  •  10 Mai 2022, 08:24

Cei mai multi tot nu au inteles ca nu are cum sa joace traditia fara bani. Visatul a adus fotbalul in faliment. Faceti un campionat de amatori cu toate echipele de traditie unde sa fiti mandri.

10207202405083487
Nanu Daniel  •  10 Mai 2022, 06:42
Postat de dora pe 09 Mai 2022, 22:15

Scăpăm de falitele Clinceni si Medias si ne trezim in Liga 1 cu alte sărăcii, Petrolul si, posibil, Sibiu ! Poate ar fi bine ca LPF sa solicite niste garantii financiare, de genul ai 1 milion de euro, esti inscrisa si joci in Liga 1 !

Dar noi am primit garantii cand tu ai venit pe lume ? Nu ? Nasol.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează