FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

UPDATE Legendele lui Dinamo au ales sigla favorită » Lider detașat în clasamentul general

Cele 5 sigle dintre care au ales fanii lui Dinamo
Cele 5 sigle dintre care au ales fanii lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2022 15:45 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 15:58

S-a încheiat procesul de votare pentru noua siglă a clubului Dinamo. A existat o câștigătoare detașată, care a obținut 6.600 de aprecieri în plus față de următoarea clasată. Sigla preferată de suporteri a fost prima și în topul preferințelor foștilor mari jucători și antrenori ai clubului. 

UPDATE ora 15:00 - Cum au votat legendele lui Dinamo

La finalul celei de-a doua comisii de vot, sigla cu auriu rămâne pe primul loc. 30 dintre foștii jucători și antrenori ai lui Dinamo și-au exprimat preferințele, respectivul logo primit 130 de puncte, 15 în plus față de logoul 1, prezentat mai jos.

Legendele lui Dinamo au ales sigla favorită » Lider detașat în clasamentul general

Per total, logoul #5 (foto mai jos) conduce clasamentul, cu 10 puncte, următoarele sigle având câte 6 puncte. 

Legendele lui Dinamo au ales sigla favorită » Lider detașat în clasamentul general

Sigla preferată de fanii lui Dinamo 

Luni, 9 mai, Dinamo a anunțat cele 5 variante de siglă dintre care va fi ales noul logo al clubului. Fanii au fost îndemnați să-și aleagă favorita, departajarea fiind făcută în funcție de numărul de aprecieri de pe Facebook.

Dublă-lovitură pentru Steaua: nu poate să promoveze și nici să participe la baraj!
REGULAMENT
Dublă-lovitură pentru Steaua: nu poate să promoveze și nici să participe la baraj!

Procesul de votare s-a încheiat joi seara, iar una dintre cele 5 variante a câștigat detașat. Favorita fanilor, care a adunat aproximativ 11.000 de aprecieri, are formă de scut și lidera „D” în mijloc, impunătoare. Marginea este aurie, iar anul înființării clubului trecut în partea inferioară.

Sigla clasată pe locul 2 a obținut aproximativ 4.400 de voturi.

Legendele lui Dinamo au ales sigla favorită » Lider detașat în clasamentul general

Alte 4 comisii de vot pentru sigla lui Dinamo 

Asta nu înseamnă, totuși, că sigla preferată de fani va deveni noul logo al clubului începând din sezonul viitor. Momentan conduce cursa, cu 5 puncte, dar mai sunt 4 comisii de vot.

A doua comisie de vot va fi din cadrul DDB, unul dintre acționarii clubului nostru. Modul de punctaj va fi același ca la prima comisie.

A treia comisie va fi formată din legendele clubului. Foștii mari jucători și antrenori care au scris istoria clubului vor vota cele 5 propuneri și punctajul va fi același ca la prima comisie.

A patra comisie va fi formată din cei mai importanți jucători din lotul actual și din o parte din antrenorii de la grupele de juniori ale clubului. Același punctaj.

A cincea comisie va fi formată din reprezentanții de marketing ai clubului. Modul de punctaj va fi același, ca la prima comisie. Punctajele vor fi publicate într-un comunicat oficial, împreună cu noul logo ales câștigător pe 14 mai 2022, de ziua clubului, când Dinamo București va împlini 74 de ani.

- comunicat Dinamo 

Gazeta a discutat cu suporterul care a realizat sigla

Gazeta a luat legătura cu suporterul care a realizat sigla cu cele mai multe voturi. Acesta se numește Sebastian-Ioan Filipescu, are 25 de ani, și este stabilit de la 14 ani în Ludwigsburg, Germania, în apropiere de Stuttgart.

„Nu sunt specialist în design, lucrez în domeniul automatizărilor industriale. Chiar nu mă așteptam ca sigla făcută de mine să fie votată atât de mult, 11 mii. Wow! Nu știu ce-i determină pe oamenii să o voteze. Am încercat să o fac cât mai simplă. Probabil, oamenii au întimpărit ceva în minte și le place culoarea aurie din jurul siglei.

Cam 4-5 ore mi-a luat să o realizez. Am învățat să fac sigle din joacă, am făcut multe pentru echipele pe care le construiam ca să joc cu prietenii pe calculator”, a explicat Sebastian, care provine dintr-o familie de dinamoviști din Alba Iulia. Interviul integral, AICI!

Mai multe știri din Liga 1:

Afară cu contribuabilul #1! Primăria București a încasat o sumă uriașă de la Gigi Becali, dar o trimite pe FCSB la Buzău

Primele dezvăluiri oficiale » Din ce și-a făcut Mihai Rotaru averea: „Este o afacere interesantă”

Playtech: ȘOC! George Simion, SCANDAL uriaș la o televiziune din România. Paznicii l-au oprit, a venit Poliția


Comentarii (25)
creeperno115
creeperno115  •  13 Mai 2022, 22:40

Foarte frumoasa!

geanylasfierbinti
geanylasfierbinti  •  13 Mai 2022, 22:38

11000 de aprecieri ??? Serios ???

rocky5
rocky5  •  13 Mai 2022, 20:28
Postat de legendavisinie pe 13 Mai 2022, 13:38

La fcsbiști a fost mai simplu, a decis patronul cărturar.

:)))))) Ăia transparență! Fcsbistii să tacă și sa primească pumni în gură de la conducere!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează