FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

VIDEO Hagi, mesaj răspicat la conferință: „Am cei mai buni jucători în fiecare compartiment! Dați voi nume, faceți ierarhii, dar eu știu”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 15:58 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 16:27

Gică Hagi (58 de ani), antrenorul-finanțator de la Farul, a prefațat duelul crucial cu FCSB de duminică seara, ora 21:00. 

  • Cu o victorie în fața FCSB-ului, Farul ar deveni campioană încă de duminică seara;
  • Un egal sau un succes al roș-albaștrilor ar prelungi suspansul până în ultima rundă, când FCSB va juca pe teren propriu cu Rapid, iar dobrogenii în deplasare, cu CFR Cluj.
  • Farul are momentan 47 de puncte, FCSB cu unul mai puțin. 
Așa ar fi început totul! Giovanni Becali dezvăluie tunul financiar dat de Gică Hagi: „Fără banii ăia, nu avea forța să deschidă Academia”
FARUL
Așa ar fi început totul! Giovanni Becali dezvăluie tunul financiar dat de Gică Hagi: „Fără banii ăia, nu avea forța să deschidă Academia”

Gică Hagi, înainte de Farul - FCSB: „Suntem pe drumul bun, dar nu încă fantastici”

Hagi a început conferința cu un monolog legat de progresul pe care clubul său l-a înregistrat în ultimele două sezoane. „Regele” o vede pe Farul la un nivel „bun, foarte bun” acum, și speră să facă pasul decisiv către excelență. 

„Aș începe prin a spune că acum 2 ani ne-am dorit cu toții la Constanța să avem o singură echipă, să iubim un singur club și să avem un singur brand. 

Acest proiect important pentru Constanța și Dobrogea a început acum 2 ani și cred eu că în primii 5 ani trebuie să ne consolidăm ca o echipă puternică, un club foarte bine organizat, care să facă lucrurile foarte bine administrativ și tehnic. 

În fiecare an avem obiective pe care trebuie să ne îndeplinim. Suntem pe un drum foarte bun, încă nu am ajuns să fim excelenți, fantastici sau geniali. 

Eu am 5 criterii de a evalua lucrurile. Până acum am făcut lucruri foarte bune și bune, dacă vom câștiga duminică atunci cred că va fi un lucru excepțional realizat de club.

Anul trecut am intrat în play-off, anul ăsta obiectivul era să facem mai bine. Cert este că vom participa în cupele europene, am lăsat 4 cluburi foarte bune în spatele nostru, poate cu bani mai mulți și obiectivul de a câștiga. 

Suntem mândri de tot ce am realizat din vară până acum, de toți jucătorii pe care-i am. Am un vestiar extraordinar din punct de vedere uman și talentat fotbalistic. Am ajuns să fim foarte buni în momentul de față.

Am făcut lucruri foarte bune, vom continua procesul de dezvoltare. Etapa a doua este aceea de a încerca să participăm în Europa, să fim un club european, o academie europeană. 

Vrem să ajungem acolo, procesul este de durată, pe termen mediu-lung, în care să devenim foarte buni, competitivi. Ca să aduci lumea la stadion trebuie să excelezi. Cum poți să îi chemi dacă nu faci performanță și nu faci un fotbal foarte bun?”, a transmis Hagi. 

Gică Hagi, despre Farul - FCSB: „Va ieși un meci foarte bun”

Ulterior, Hagi a prefațat duelul cu FCSB, avertizându-și jucătorii că este nevoie să facă un meci complet pentru a-i răpune pe roș-albaștri: 

„Ne așteaptă un meci foarte important, cu o echipă foarte talentată, tehnică, un club cu experiență mare. 

Trebuie să fim noi, să ne gândim doar la noi, să ne facem jocul, să accesăm principiile pe care le avem, să facem mult mai bine ambele faze. Am încredere mare în echipă, acasă am jucat foarte bine, am făcut meciuri foarte bune.

Trebuie să prindem o zi foarte bună, atât ofensiv, unde trebuie să controlăm ritmul și intensitatea, iar defensiv să stăm foarte bine. Adversarul te face să dai tot ce ai mai bun, mai mult decât oricând și să te aperi foarte bine.

Ne dorim cele 3 puncte, ăsta este obiectivul, aceasta este mentalitatea. O victorie ne face campioni și așa, ușor-ușor, putem crea o istorie la Constanța.

Suntem conștienți că va fi foarte greu, adversarul își dorește același lucru. Cred că va ieși un meci foarte bun. Noi suntem pe primul loc, trebuie doar să rămânem acolo. 

Cred că am avut energie și motivație întotdeauna, din primul meci până acum. Trebuie să fim noi, nimic altceva. Sperăm să prindem o zi bună, să fim inspirați și să câștigăm”, a afirmat antrenorul-finanțator al Farului.

Gică Hagi: „Jucătorii mei sunt cei mai buni!”

În finalul conferinței, Hagi și-a lăudat jucătorii, despre care spune că sunt cei mai buni din campionatul intern.

„Farul e cea mai bună echipă în momentul de față. Ce va fi de luni încolo vom vedea, dar acum suntem cei mai buni, fără discuție. Cu cifrele, tot ce am făcut, cred că suntem cei mai buni! Echipa a excelat, colectiv am fost foarte buni.

Nu poți fi pe primul loc dacă nu ai jucători foarte buni în fiecare compartiment. În fiecare compartiment, portar, mijlocași, atacanți, cred că îi avem pe cei mai buni din România. Altfel nu eram pe primul loc. Așa cred eu. Dați voi numele, puneți-i voi, faceți voi ierarhia, dar eu știu că ai mei au fost cei mai buni”, a precizat „Regele”.

Ne pare rău că Alibec nu este cu noi, dar așa e viața, trebuie să ne adaptăm. Sper să fiu inspirat în alegeri. Îmi asum deciziile, câteodată sunt bune sau foarte bune, alteori, ca orice om...

În afară de Alibec, nimeni altcineva nu va absenta. Dar mai e o zi, se poate întâmpla. Ceilalți care au avut probleme și-au revenit, s-au antrenat puțin, nu sunt 100%, dar vom vedea.

- Gică Hagi, antrenor Farul

Mai multe știri despre Farul - FCSB: 

Tavi Popescu merge încrezător la Ovidiu: „Suntem mai buni, vrem victoria! Vor fi spectatori cu noi și la Tribuna 2”

Elias Charalambous prefațează finala cu Farul: „Nu mă lupt cu Gică Hagi! Nu am făcut nimic special față de celelalte meciuri”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (50)
Vladpopescu125
Vladpopescu125  •  21 Mai 2023, 23:06

Da , eu raman cu " ***" HAGI.voi astia cu liceul indrustrial si Sorbona???????????? treceti.Nu râd de proşti, fiindcă-şi vor închipui că au umor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bimbi79
bimbi79  •  21 Mai 2023, 14:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dobermannul
Dobermannul  •  21 Mai 2023, 10:31
Postat de Vladpopescu125 pe 21 Mai 2023, 00:47

Da.sunt autorizat didactic.????????????

Da? Vezi de aia s-a dus de-a dura la vale invatamantul romanesc.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează